Om en lang weekend med tømmermænd

Så blev det mandag – efter en ekstralang forlænget weekend, med både dårlige beslutninger og virkeligt hyggelige stunder.
Torsdag aften var jeg i teateret med mine kolleger, og se et rigtigt godt stykke: “Den mystiske sag om hunden i natten” – den kan varmt anbefales!
Bagefter gik jeg med ud for at få en enkelt øl – velvidende at jeg skulle tidligt op, og til konfirmation i Jylland, så det skulle ikke være mere end bare en hurtig en.

Jeg ved ikke helt hvad der gik galt…
Måske var det fordi folk blev ved med at skåle og købe mojitos; måske var det fordi jeg er ny og ikke gider virke kedelig – men pludselig var klokken 05, og jeg skyndte mig at finde en taxa…

Da Ninjaen vækkede mig halvanden time senere, vidste jeg godt at jeg havde taget en seriøst dårlig beslutning, og køreturen til Århus var overdrevent lang – og blev kun overlevet, fordi vi stoppede et sted på Fyn, og ryddede en McDonald’s fuldstændigt for cheeseburgere.

Mine fødder protesterede voldsomt over at blive mast ned i pæne sko igen, og mit hoved protesterede lige så grundigt over at skulle sidde og være social – men god mad og godt selskab hjælper på det meste, og der gik ikke lang tid før jeg glemte at have ondt af mig selv, og nød børnenes glæde over at være sammen med deres nykonfirmerede fætter og søde kusiner – og da desserten kom på bordet, tog ældstebarnet et billede der viste at jeg åbenbart bliver lige så begejstret for fine desserter som sukkerglad tre årig, når jeg har tømmermænd.
Jeg er vild med hendes frydefulde mimik på det billede!

20140518-214741.jpg
Vi overnattede hos Ninjamans søster, der bor blæret tæt på stranden, så en stor del af lørdagen gik med at sidde og hyggesnakke, mens børnene fiskede krabber, og gik i selvsving over hvor nuttet deres mindste kusine er.

20140518-215335.jpg
Et par dage før havde jeg fået en gave fra Derma, med et udvalg af deres gode solcremer, men i min omtågede tilstand, havde jeg selvfølgelig ikke fået pakket noget så praktisk som solcreme – havde kun lige husket rene underhylere og et par flade sko.
Vi lånte lidt solcreme til ungerne, og selv om jeg normalt er lidt hysterisk omkring solcreme, tænkte jeg at vi voksne sikkert selv sad nok i skyggen, til at det ikke var helt så nødvendigt: om aftenen lignede vi begge to røde pandaer, med hvide solbrilleringe om øjnene, så solcreme ville have været en bedre ide’!

Vi kørte hjem sent lørdag aften, med den plan at børnene kunne sove i bilen, men vi havde glemt et stik så vi kunne høre musik, og der var kun sport i radioen, så vi endte med at holde dem vågne med gættelege i stedet – hvilket var hyggeligt, men også gjorde at vi alle 6 var zombietrætte hele søndagen, og aldrig rigtigt kom ud af nattøjet.

Denne her uge bliver ekstra hverdagsagtig, med møder og lange dage – så dejligt at have en weekend, der næsten føltes som ferie, at varme os på!

(Visited 90 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Om en lang weekend med tømmermænd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *