Om ballet og forventninger

Mellempigerne vil rigtigt gerne starte til ballet – har plaget om det i flere år – men nu hvor jeg også arbejder fuldtid, har vi pludselig råd til den slags overflødig luksus, og de fik en prøvetime i lørdags.

Jeg talte med en bedstemor, mens vi ventede på at mine mellempiger, og hendes barnebarn dansede.

Da børnene kom ud, dansede mine piger ud for at klæde om, og bedstemoderen spurgte sit barnebarn – en dreng på ca 7 år – om hvordan det havde været, og fik følgende reserverede svar:”jo… Det var okay – men jeg er altså RET skuffet over at der ikke var livemusik…”

Da han også gik ud for at klæde om, fik jeg og bedstemoderen et mindre fniseanfald, ved tanken om, at han faktisk havde forestillet sig at der sad et helt orkester – med dirigent og strygesektioner og det hele – og spillede højtideligt, mens 8 kluntede nybegyndere snublede rundt i tricot.
Kunne have været ret blæret!

(Visited 51 times, 1 visits today)

8 thoughts on “Om ballet og forventninger

 1. Når man er et lille myr, føles intet arrangement for overdådigt – beskedenheden har ikke indfundet sig endnu. Derfor forstod jeg heller ikke, at jeg ikke skulle klædes ud i strutskørt og bare ben første gang, jeg fik lov at komme i skøjtehallen 😉 Overtræksbukser og vanter var ikke lige sagen den dag.

 2. Jeg har altså en gang gået til ballet, hvor der sad en i hjørnet og spillede klaver. Men det var også i 2000 og et meget altmodish sted

  • Sejt!
   (Men jeg tror at han havde set en ballet på det kongelige, og ventede noget i den stil)

 3. Ha, hvor sødt:-) det kunne være megasejt:-D her har jeg en datter på 3 1/2, som også har talt om at gå til ballet i et lille års tid (ved sgu ikke rigtig hvor hun har fået den ide fra). Hun startede for et halvt års tid siden og elsker det. Hver dag er tutu-dag

 4. Her har jeg en 5 årig der glad deltog i prøve time i fodbold i den lokale idrætsforening, men herefter havde regnet med at efter prøvetimen kunne han starte direkte på FC Barcelona. Det holdt hårdt at erkende at man nok er forvist til Sabro IF et par år endnu:0)

  • Haha – tror også den store af mellempigerne tænkte noget i den stil – hun ærgrede sig ihvertfald over at de ikke havde lavet piruetter;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *