Om snedige forklædninger

Jeg bruger min iPad utroligt meget til at skrive på – min oldgamle computer er 1000 år om at starte op, men ipaden er altid klar, hvis jeg får en ide’ til et blogindlæg eller artikel, eller kan snige mig til at skrive på noget større en gang imellem.
Det at der ligger så mange ting jeg har skrevet på den, gør også at jeg er panisk for at den skal blive stjålet, så jeg forlader aldrig huset, uden at have gemt den rigtigt godt.

Nu har jeg fået et genialt nyt omslag til den (det gamle var slidt i stykker) – og som mindstebarnet begejstret udbrød da vi åbnede kassen: “det er jo udklædningstøj til “ipadder”!”

Og det har hun ret i – at finde iPad i bogreol i går aftes, tog mig ihvertfald adskillige minutter – så jeg tvivler på at tyve lige ville kunne snuppe den:

20140507-130802.jpg
Kan i spotte den?
Og endnu en bonus:

20140507-130853.jpg
Trods al den debat der kører, om at børn spiller for meget iPad, tør jeg godt lade mindstebarnet spille på den offentligt – for hun ser vanvittigt intellektuel ud nu!

Den er iøvrigt købt her, den hedder “bookbook”.
(Den findes desværre ikke til MacBook, men der kan man til gengæld få et smart omslag, så den kan forklædes som en kork-bordskåner.)

(Visited 36 times, 1 visits today)

11 thoughts on “Om snedige forklædninger

  1. Cool:-) Jeg ville i hvert fald ikke kunne spotte den på boghylden. Mon man kan lime sin iPhone ind i coveret? Så kan jeg spille Hayday ved busstoppestedet uden at forsøge at skjule det. Knus

      • Fordi din søde datter har Hello Kitty på 🙂 men om det er dig eller en anden forældre der engang har ytret ‘ALDRIG må hun eje Hello Kitty’ kan jeg så ikke erindre. Formoder ikke det var dig, nu jeg tænker efter, og du ikke kommet med opgivende kommentar-suk 🙂

  2. Det var da en rigtig god ide med sådan et omslag, tror vi alle har mange ting på vores forskellige tablets, man helst ikke vil have stjålet – bare man selv kan finde den i reolen 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *