Om virkeligt nyttige råd

Jeg har aldrig været den store heste-elsker, så at mit nye job indbefattede at jeg skulle opholde mig nær heste hver onsdag formiddag, har været noget jeg har været lidt nervøs omkring.

Men så er det godt at have venner der venligt udøser fantastiske råd:

20140502-121618.jpg

(Visited 47 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Om virkeligt nyttige råd

  1. Åh, jeg er så glad for, at du har fået overskud til at blogge igen. Du er sikker leverandør af det daglige smil/grin, og det kan vi jo alle trænge til i den travle hverdag. Jeg er heller ikke helt tryg ved heste, så jeg skal huske Marens råd. (Nyder forøvrigt også Marens blog og tegninger hver dag)! God weekend til dig og din familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *