Om katte med horn

Jeg faldt over dette her i en butik, og undrede mig :

20140330-212613.jpg
Et oppusteligt enhjørningehorn – til katte.
Hvem fanden fik den ide’?
Jeg har en tese om, at stort set alle katte ville modsætte sig på det kraftigste, at få monteret hvad der ligner en oppustelig buttplug i panden – men jeg gad godt prøve, så jeg endegyldigt kunne modbevise deres kække udsagn om at:”cats love it!”.
Er sikker på at katten på billedet må være udstoppet, for at finde sig i det?

(Visited 161 times, 1 visits today)

16 thoughts on “Om katte med horn

 1. Hahahahahaha!!! For morsomt! Min gamle kat ville helt sikkert finde sig i det, men den vi har nu; no way! 🙂

 2. Photoshop!! Eller også har den fået så meget Cat Nip på forhånd, at den ville lade en hamster kravle rundt på sin mave uden at opdage det…

  • Tusind tak!!! Nu behøver jeg ikke spekulere mere på, om det med at “cats love them” var sandt – det var det tydeligt ikke.
   Wow – der findes tossede mennesker…. Hvorfor dog opfinde den slags?

   • Det vides ik med sikkerhed men overvejede da at anskaffe en til min kat bare for at se om det nu også var rigtig og så ville der jo være endnu et horn solgt 😉

 3. Jeg tror den er opfundet af en ulykkelig sjæl, som ikke kunne forlige sig med tanken om, at enhjørninge ikke rigtig findes. Næstbedste måtte så være en enhjørning-wannabe-kat. Sur eller ej! Hvem ved…måske enhjørninge også ville være sure bæster, hvis de fandtes:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *