Om overskydende energi

Da jeg var 12-14 år, var noget af det værste jeg vidste at følges offentligt med min lillesøster.

Ikke fordi hun var grim eller dum – det var hun på ingen måde – men hun tænkte kun på en eneste ting: heste.

Så hvis vi fx var i Rødovre centeret sammen, foregik det således: hun vrinskede, galoperede, og sprang over usynlige forhindringer på sin usynlige hest – mens jeg sneg mig rundt og forsøgte at ligne en der slet ikke kendte hende.

Min 9 årige har altid syntes det var for kedeligt bare at gå normalt.
Der skal lige springes op på alle trappesten, kantstene, gelændere og hegn – og siden hun lærte at slå vejrmøller, kan man altid se på hende hvornår hun er ekstra glad, for så går hun sådan her:

20140428-141504.jpg

20140428-141521.jpg

20140428-141538.jpg
De her billeder er fra bonbonland i lørdags, hvor hun var så tindrende lykkelig, at hun vejrmøllede rundt hele tiden.
(En fantastisk tur iøvrigt, som der kommer lidt mere om senere – sammen med en konkurrence!)

Jeg glæder mig over at min søster har hærdet mig så grundigt, med al sin vrinsken og galoperen, at jeg slet ikke kan blive flov over vejrmølleprinsessen, men bare synes det er hyggeligt at man kan se hvornår hun er glad.
(Men jeg sætter dog stor pris på at hun ikke vrinsker!)

(Visited 60 times, 1 visits today)

11 thoughts on “Om overskydende energi

  • Tak!
   Næ – hun burde gå til noget, for hun er så fuld af energi og spring – men det er svært at få passet ind hvis alle skal gå til noget(og det er ofte vildt dyrt…)
   Hun skal sikkert begynde til klatring med sin far og min fætter snart

 1. Jeg har en 12-årig, der ville ønske hun kunne slå vejrmøller rundt i BonBonland (det ville så være Legoland for vores vedkommende), men det har hun bare aldrig lært (nok fordi hendes mor heller ikke kan…). Til gengæld så klapper hun i hænderne og rokker fra side til side på sin stol, når hu får noget lækkert at spise – og ja, hun er altså helt normaltbegavet, men hendes glæde kommer bare til udtryk på den måde 😉

 2. Åh la’ vær. Din datter kunne gå som en gammel cowboy der lige er steget af sin hest efter at have krydset 2 lande og du ville STADIG bare synes det var bedårende at skue. 😉

 3. Pingback: Vind en bonbonlands-ferie, for hele familien! | Superheltemors bekendelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *