Om romantisk planlægning

Tak for alle jeres forslag til kobberbryllupfejring!
Fik lyst til at holde en kæmpefest – men det bliver til sommer, for vi har simpelthen ikke plads nok til at invitere mere end 8 mennesker indendøre, og vil rigtigt gerne have alle med…

Vores næstældste datter elsker at planlægge ting – især med fokus på de små detaljer – og hun har fået de andre med på, at det er dem der skal planlægge dagen, som overraskelse.

Hun kan næsten ikke være i sin egen hud, bare ved tanken, og har skriblet løs på små hemmelige sedler, siden hun besluttede sig for at være festkoordinator, men hun har også en del erfaring med planlægning af romantik.

I sommer lavede børnene en tilsvarende romantisk overraskelses-dag for os: vi blev først parkeret ude i haven, med den mest classy drink jeg nogensinde har set:

20140312-102147.jpg
Ja: det er et glas rødvin. Med en vindrue på kanten.
Totalt god stil!

Drinken blev efterfulgt af hjemmelavede pandekager, og tilbud om hårsætning eller massage – vi valgte massagen – og til slut blev der brændt et par stjernekastere af.

Det var en forrygende aften – og jeg forventer at kobberbryllupfejringen bliver mindst lige så overdådig!

(Visited 56 times, 1 visits today)

11 thoughts on “Om romantisk planlægning

  1. Hold nu op nogle skønne piger l har! Jeg glæder mig til at høre hvad de har fundet på! Og hvor er det bare fedt, at de får lov til at give den gas og planlægge, det er altså god stil 😀

  2. HA-HA-HA!! 😀 det glas vin med vindrue er en absolut GENIAL idé, – enkelt, smukt og aldrig set før…Jeg tror, jeg snupper idéen!!

    • Du må godt give mig medlidenhed de dage hvor de skændes i båndsløjfe;)
      Men ja – de er meget omsorgsfulde og søde. Vi er heldige!:)

  3. Jeg får fuldstændig gåsehud og tårer i øjnene. Det kommer til at blive den bedste fejring ever! Tillykke, med både børn og hinanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *