Om dårlig timing

Top 1, over dårlige tidspunkter at genoplive sovende blog på:
1. To dage før man starter på nyt job. Fuldtid. Med mødetider klokken alt-for-tidligt.

Jeg har ikke glemt hverken jer eller blog – er bare så dræbende træt, af at koncentrere mig om helt nye ting 8 timer dagligt, og samtidigt jonglere storfamilie og hverdag.
Laver ikke andet end at falde i søvn foran “Game of thrones”, så snart børn sover, hvilket ikke efterlader noget bloggetid.

Top et, over ting man skal lade være med at gøre, for at fejre, at man fra næste måned får en løncheck der er stor nok til at burde kunne holde en hel måned:
1. Købe sig en ny kjole.
OG bagefter købe nye bukser til alle fire børn, for at kompensere for, at man godt ved, at det var lidt for extravagant at bruge så mange penge på sig selv…

Jeg tror jeg bliver rigtigt glad for jobbet – når jeg lige får vænnet mig til alt det nye.
Ind til da, kører jeg på nedsat hjernefunktion – tilsat uigennemtænkt shoppe-eufori.

(Visited 43 times, 1 visits today)

27 thoughts on “Om dårlig timing

 1. God kamp med at komme i omdrejninger på det nye job.
  Jeg startede selv nyt job i mandags, og laver ikke andet end at falde i søvn foran masterchef. Desværre har mit eneste indkøb været en diva-cup. Ikke specielt frækt…

 2. Jeg er af den helt klare opfattelse, at der faktisk er en regel om, at man gerne – ikke bare må, men skal! – bruge en ret stor del af den første lønseddel i nyt job på shopping! Og primært til sig selv!…

 3. Velkommen tilbage og tillykke med det nye job!

  Jeg falder også i søvn til Game of Thrones, men vist mest fordi jeg ikke vil erkende, at jeg nok ikke er til fantasy, så jeg prøver igen og igen at se det allerførste afsnit

  Jeg er på dagpenge nu og nærmest sparsommelig, og derfor skal jeg da også ud at svinge Dankortet voldsomt, når der går løn ind igen (og så må bankmand og ægtemand ryste på hovedet sammen imens, har jo for fanden fortjent det eller sådan noget). Så jeg synes, du har disponeret meget klogt!

 4. Sejt og godt gået med hensyn til nyt job.
  Det er PISSE hårdt at starte nyt job. Man bliver simpelthen så udmattet af det. Jeg startede selv nyt job for et par måneder siden, og jeg var fuldkommen baldret de første 14 dage (mindst) – og jeg har altså ikke mere end ét barn at være mor for, når jeg kommer hjem. Men hey, bloggen kan vente, og det kan vi også. Det har du jo nok opdaget nu 🙂

 5. Faktisk så siger eksperterne (mig), at det, at starte på nyt job, er lige som at ha’ en baby i huset; man holder sig entusiastisk i gang, så længe man er på, og så kroller man sammen og glor på dårligt tv med ammehjerne bagefter…Det må man godt…

 6. Tillykke med det nye job – og dejligt at have dig tilbage 🙂 Nyt job er lig pligt til at shoppe! Og ret til at være færdig, når man kommer hjem. Nu efter to måneder i mit nye job begynder energien lige så stille at vende tilbage. Heldigvis!

 7. Kjoler på tilbud tæller ikke, det ved alle da. Og btw – kan man lige få en sms eller et røgsignal, næste gang du vender tilbage fra det døde? Har først opdaget det i dag. (Spanienshjernen opdager ikke meget).

  Welcome back, du skønne! Vin til sommer? Jaja, og kobberbryllup. Men først vin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *