Om Paul McCartney

Paul McCartney – altså ham fra the Beatles – har fødselsdag i dag.
Han bliver enten 71 eller 72 år.

Det vidste i sikkert ikke?
Det gjorde jeg heller ikke, da jeg vågnede i morges, men min ældste datter og hendes bedste veninde er begge glødende beatles-fans, og har brugt en stor del af eftermiddagen på at skråle fjollede fødselsdagssange for ham – så nu glemmer jeg det da aldrig!

Al den festivitas førte til følgende ordveksling mellem de to mellembørn, som jeg overhørte mens jeg lavede mad:

Barn 1:”skal vi ikke lege Beatles? Jeg kan være Paul, og vores tumpede lillesøster kan være Ringo.
MOAR! Vi mangler en til legen, hvem vil du være?”

Mig:”Øhm. George Harrison. Der steger bacon, og ikke lige har tid til at optræde.”

Barn 2:” fedt! For jeg vil helst være John Lennon!”

Barn 1:”så skal du blive skudt – er det ok?”

Barn 2:”ja, bare jeg ikke skal have taget nøgenbilleder sammen med Yoko Ono!”

God pointe!

20130618-210551.jpg
(Er der iøvrigt nogle af jer, der har det yoko ono udstilling på Louisiana endnu, og kan fortælle mig om den er pengene værd, for et par 11 årige piger?)

(Visited 34 times, 1 visits today)

12 thoughts on “Om Paul McCartney

 1. Åh ja, jeg opdagede Beatels og ikke mindst Paul McCartney da jeg gik i 4. kl. En gang Twist and Shout og jeg har været solgt lige siden.
  Tillykke til sir Paul

  • Det gjorde jeg også selv – og min mor før mig – så det er lidt syret at tredje generation er SÅ store fans, af noget der skete 40 år før de blev født!;)

 2. Jeg ved ikke lige noget om udstillingen, men det er jo gratis at komme ind når man er under 18, så måske det godt kam betale sig hvis der kun skal én voksen med, lige meget om det så er en god eller dårlig udstilling 🙂

  • Orv: jeg vidste ikke det var gratis? Her har vi i årevis undladt at tage på museer, ud over de gratis, fordi vi ikke har råd til billetter x 6.
   Så tager jeg gerne med dem – og medbringer de små, hvis de gider.

 3. Dét er fanme syret, har netop postet et indlæg om Louisiana… Har hørt, den skulle være rigtig god: Men ved ikke, hvordan den er for 11-årige… Har planer om at nasse mig til en tur gennem min mor, så kan give dig en anmeldelse på et senere tidspunkt. Men mon ikke, der er andre, der kan hjælpe?

   • Nå, jeg lovede jo en anmeldelse.

    Altså… det var meget konceptuelt og man skal være en del mere begejstret for installationskunst end jeg er for at få en kunstnerisk oplevelse ud af det. Men når det er sagt så var det til gængæld sjovt og virkelig underligt og det er jo ofte ting der begejstrer børn og barnlige sjæle. Jeg synes ikke man får en wow-oplevelser mere at man går rundt og tænker “OK, det er virkelig underligt det her”. Der er mulighed for at deltage i nogle af værkerne – man kan ruche ind i udstillingen, lave skupturer med sig selv under sorte tæpper, skrive om oplevelser, røre ved nogle af tingene… så på den måde bliver det til en oplevelse.

    Min egen datter på 7 år tror jeg ville være for ung til at få noget ud af det, men to piger på 11 tror jeg ville synes det var en oplevelse.

    Til gængæld skal I huske at gå ned og se den anden udstilling – Tara Donovan (så vidt jeg husker). Her får man lidt mere den der wow-oplevelse, når det går op for en at hun har beklædt en væg i bølgemønster lavet af en trilliard sugerør.

    Og så er det jo altid fedt på Louisiana – med børnehuset, parken og vandet er det jo stadig turen værd, selvom man måtte komme lidt hurtigt gennem udstillingen.

 4. Hvor er det sjovt at selv 11-årige piger tager afstand til Ringo og overlader ham til deres “tumpede søster”.

 5. Jeg så den sidste weekend, og mener bestemt de ville synes den var sjov. En anelse syret, men super flot 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *