Om ting der hjælper

To ting der hjælper, når man er stress-sygemeldt, og ikke kan overskue en skid:
1): verdens sødeste souschef, der kommer uanmeldt forbi med blomster, frugt og hjemmelavet risotto til flere dage

20130322-192441.jpg

20130322-192450.jpg

2): en hjemløs superonkel, netop hjemvendt fra Kina, der er nødt til at bo hos os, og villig til at påtage sig at passe snottet mindstebarn, mens jeg passer psykolog og lægetid, og iøvrigt have overskud til glade piger, der jublende kravler rundt på ham, og plager om fangelege og historier.

Det var mine højdepunkter.

Bortset fra det, er det stadig lidt tungt…

Og sært, pludselig ikke længere at være den der bestemmer hvordan min krop skal opføre sig.

Udover at hente børn hjem og passe lægeaftaler, har jeg ikke lavet en skid andet, end at ligge på min sofa og glo ud på snevejret, eller læse i min bog.

Læste Jan guillous “Brobyggerne” på to dage – det er muligt at den er lidt for dramatisk og lidt urealistisk, men jeg var svært underholdt, og kunne næsten føle hvordan det måtte være, at bygge broer i isnende kulde, eller kæmpe mod rasende løver.
Hvor dårlig hukommelse man end måtte have, er denne bog ihvertfald spændende nok til at man kan huske handlingen.

Edit: havde jeg været mig selv, kunne jeg have føjet følgende punkt til listen med gode ting: bloggens førsteplads på bloglovins liste over familie-blogs.
(Men lige nu freaker det mig bare lidt ud, og jeg føler ikke jeg kan leve op til æren…)

20130322-201634.jpg

(Visited 101 times, 1 visits today)

15 thoughts on “Om ting der hjælper

 1. Sikke dejlige mennesker, du omgiver dig med – det må virkelig være guld værd, når du har det sådan. Er rigtig glad for at høre, at du er sygemeldt, så du kan tage den med ro!
  Tillykke med 1. pladsen, hvor er det SEJT! Bruger Bloglovin’ dagligt, men havde ikke opdaget, at der er sådan en liste…tsk tsk! Er sikker på du vil glæde dig over det om noget tid, det er da virkelig fantastisk flot 😀

 2. Sikken en fantastisk souschef! Og smart koncept med maden – hallo, en eller anden, det vil vi også have til Fyn! Ang. Bloglovin, så tør jeg end ikke tjekke min blogs placering der. Efter Google Readers død, er den i hvert fald dalet støt – pis 😉

 3. Tak for din blog. Du giver værdifuld indsigt og underholdning til så mange af os læsere hver dag. Vi er mange der hepper på dig og din skønne familie. Giv den gas med sofa, nemmad og kæres hjælp. Det har du fortjent.

 4. Hold ud!
  Faktisk bare heldigt at kroppen er indrettet til at passe på os, når vi ikke altid selv kan.

  Er sikker på der i sidste ende kommer noget helt fantastisk ud af din sygemelding.
  Vel egentlig ikke så dumt med tid til at reflektere og værdsætte alt det bedste?

  Jeg sender dig tanker. Håber ikke processen bliver alt for tung 🙂
  Klem fra Aarhus

 5. god bedring. Måske ikke lige den boganbefaling man giver en stressramt, men jeg har lige genlæst camus “den fremmede”. Der er noget med fransk eksistentialisme. Så giver det ikke så meningsfyldte mening. Men du kan også læse Hunger Games på engelsk. De har dem via amazon.co.uk used/new til latterlige 1-2 pund pr stk…

 6. Du kan uden den mindste tvivl leve op til den første plads! Du er sej, din blog er skøn, og tænk engang at du har overskud til at opretholde den, selvom du er presset!

 7. Har også læst Brobyggerne for nogle måneder siden – og bare på de to ting du skrev (bygge broer i kulden og løver) så var jeg helt klar over hvad du havde læst. Den er fantastisk og vi glæder os til de næste – det ser ud til at det er starten på en “serie” han vil skrive.
  Håber du kommer ovenpå igen – det må ikke være sjovt at være dig lige nu…

  • Jeg tror faktisk bind 2 er kommet – kan det passe at den hedder “dandy”?
   Glæder mig til at læse den!

   Og tak for dine ord

 8. Nu er jeg helt ny herinde og ved ikke hvor længe du har været sygemeldt. Men hvor er det fedt, at du står frem og fortæller om det. Det er stadig et tabu.
  Jeg har selv lige været sygemeldt en måned med begyndende stress. Jeg er tilbagevendende depressiv og ryger let ned. Sidste gang nåede jeg dog at gribe mig selv før jeg røg helt ned i stress og depression. Men jeg kender godt nogle af de ting du skriver om. Det der med ikke at bestemme over sin krop, er virkelig ikke rart!

  Rigtig god bedring til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *