Om kiksede nytårsfester

Nytårsaften er sådan en fest, der altid pustes vildt op: den SKAL bare være årets fedeste!

Dengang vi var unge og barnløse holdt vi tit fester, men til nytår svarede folk altid først i sidste øjeblik – tror det var noget med, at man jo kunne risikere at der kom en helt fantastisk invitation, og så var det ærgeligt bare at have sagt ja til de gamle venner, eller noget i den stil.

Vi holdt nogle fede fester, men skal jeg være ærlig, har jeg været til langt flere dårlige nytårsfester, end gode.

Jeg bloggede sidste nytår, om vores kiksede nytår i London.
Det er ikke engang den dårligste nytårsaften jeg har været til.

Top 5, over kiksede nytårsfester

5. Det år, hvor jeg var 15, og min veninde inviterede mig til fest. Festmiddagen var hendes fars slimede grønlangkål, og de inviterede drenge dukkede aldrig op. Vi drak os stive i kiwilikør, og sov før midnat.

4. Det nytår hvor jeg var 17 år, og i Sydney, Australien. Vi var 8 venner, der havde lejet en lejlighed i centrum, og vi skulle bare feste igennem. Bortset fra at jeg fik jordens værste hovedpine, og sad og hang ind over festmiddagen, og hele aftenen fremstår i en tåge. Vi så fyrværkeri ved operahuset, og min veninde kyssede med en der var berømt – og jeg husker ikke en skid.

3. Det år hvor vi havde planlagt den vildeste fest, og havde fået passet vores ældste datter, der dengang var 2. Hun fik feber dagen før, og babysitteren sprang derfor fra.
25 vilde gæster, og en syg 2 årig matchede dårligt, så vi aflyste. To af vores ældste venner kunne ikke finde en anden fest, og kom alligevel, til en meget, meget stille aften, hvor vi skålede hviskende, hen over sygt barn i sofa.

2. Det år hvor nogle af mine engelske venner, jeg havde mødt i Australien, holdt fest i Newcastle.
Der var fest på den nærmeste pub, hvor man skulle komme udklædt – så det gjorde vi.
Ingen af os havde kostumer med, så vi byttede tøj med hinanden, så pigerne var i mandetøj med skæg og cigar, og fyrene i kjole og makeup.
Udover en tyk bartenderpige, der var klædt som klokkeblomst, var vi 7 de eneste udklædte…
Det var underligt akavet, så vi gik tidligt hjem, for at feste – hvor jeg kom til at brække låsen i døren til badeværelset, og de andre brugte halvanden time på at få brudt døren op, så jeg kunne komme ud. Det var koldt og meget, meget kedeligt.

1. Nytåret 2000, hvor vi var inviteret til stor fest, hos nogle vi ikke kendte – nogle venners venner.
Folk var meget fulde, og en lækker pige bagte uhæmmet på Ninjaman(der var så fuld, at han nærmest sad op og sov, og ikke fattede det). Hun dansede sexet foran ham, og sagde til hans venner at de skulle fortælle ham, at hun da var mere hot end mig – men da jeg overhørte hende forsøge at lokke en veninde til at distrahere mig, mens hun fik ham hevet min halvt bevidstløse kæreste, ned i en taxa og med hjem, kom jeg muligvis til at knalde min albue rigtigt hårdt ind i hendes ansigt….
Og stjal ham hurtigt med hjem selv.

Bortset fra et par supergode fester, lige da vi havde købt hus, har de hyggeligste nytårsaftener faktisk været dem med børn og gode venner.
Børn der leger sammen med vennernes børn, og er helt oppe at køre over hvor højtideligt og spændende det hele er, og voksne der har tid til at sidde og pimpe rødvin hele natten, uden at behøve tænke på at overholde børnesovetider.

Har I styr på jeres fest endnu? Ellers er der et rigtigt godt tip her.

20121230-211925.jpg
Foto fra sidste nytår – hvor lanternen fløj op og satte sig fast i et træ, mens alle voksne løb rundt i panik, og overvejede om vi skulle gøre noget drastisk for at slukke den – og så slukkede den helt udramatisk af sig selv, hurtigt efter….

(Visited 50 times, 1 visits today)

11 thoughts on “Om kiksede nytårsfester

 1. Godt nytår yndlings superheltemor!

  Jyden her skal arbejde 8-16 i morgen, så kan ikke rigtig betale sig at køre hjem til Aarhus. Er lidt nervøs over at holde nytår i KBH. Var i Berlin sidste år, men jeg er altså noget mindre bange for den tyske end den danske hovedstad – det bliver en laaaang aften 🙂

 2. Hahaaaa – den med slimet grønlangkål er da især outstanding. Vores nytårsaftener er for det meste ret stille pga. børn, hvoraf den store (med særlige behov) ikke er skide gode venner med alt nytårskrudtet. Desuden bliver jeg rigtig træt efter bare to glas vin og et skvæt champagne og har en kamp med at holde mig vågen til kl. midnat. Er for det meste bare rigtig hængt op med træning af barn med de særlige behov og tilgodese lillesøsteren der bare er krudt i, så jo der er ret meget aften-gaaaaaaaaab d. 31/12 her. TIl gengæld haft den for hyggeligste bagjulefrokost med 4 gode venner i eftermiddag og det tager jeg glædeligt til takke med;)

  • Hvor er i gode til at integrere hans særlige behov i jeres hverdag. Meget rørende at læse om – men det må være hårdt, ind imellem…
   Godt nytår

 3. Hoooold nu kæft, hvor var du alt for flink med den albue i ansigtet. Jeg er ikke sikker på, at jeg havde været lige så barmhjertig.

  • Hun fortjente værre. Dumme gås. Men jeg er stadig ikke helt stolt af det – tror måske hun blødte lidt…

 4. Hahaha – er særligt vild med den, hvor din bevidstløse kæreste blev kidnappet. Det er dæleme offensivt! Mit dårligste nytår var klart det, hvor jeg var til fest hos en venindes veninde. De blev uvenner, røg i totterne på hinanden og min veninde og jeg blev smidt ud fra festen. I frostvejr. Fladt.

 5. Pingback: Om gode ting og ferie | Superheltemors bekendelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *