Om gaveindpakning

Jeg fatter ikke rigtigt det der med gaveindpakning: jeg er både for fummelfingret, doven og nærig, til at få gaverne til at se pæne ud.
Gider ikke bruge penge på dyrt papir, og pynt, der bare flåes af.

Det er noget med krøllede hjørner, papir der gaber og intet pynt på, når jeg pakker ind.
Er heller ikke for fin, til bare at slynge lidt sølvpapir om, i stedet for at pakke ind…

Af samme grund, er det altid Ninjaman der pakker gaver ind herhjemme: han er perfektionistisk, og har mange års erfaring, som gaveindpakker, i sine forældres butik.

I år var jeg sygemeldt en uge, efter operation, så det gav mening, at jeg alligevel gjorde det.
3-4 pakker til hvert barn(vi køber også for bedsteforældrene), og så alle de perleplader, lerfigurer, glas med pebernødder og malerier, ungerne havde lavet til andre.

“Neiiiij, hvor sødt – har supertumling hjulpet dig?” spurgte de store imponeret, da de kom hjem fra skole og så bunken.
Det sagde jeg faktisk ja til – selv om det ikke var sandt – og pigerne krøllede bånd, og klistrede på de fedtede pakker.
Det hjalp.
Lidt.

Havde en afrundende pointe, omkring flot indpakkede gaver, men den må i vente lidt med, for nu skændes mine børn igen.
Skal lige skille dem ad.

Kig ind senere, så er pointen nok kommet!

(Visited 42 times, 1 visits today)

8 thoughts on “Om gaveindpakning

  1. Pingback: Om gaveindpakning del 2 | Superheltemors bekendelser

  2. Haha, fed afslutning..
    Jeg er nok mere i ninjamand-kategorien. Jeg går rigtigt meget (lidt for meget måske) op i, at papiret skal se pænt ud, med skarpe hjørner og den slags. Gider dog heller ikke at komme pynt på, men lidt gavebånd med sløjfe eller krøller, det skal der da på. 🙂

  3. Hihihi…Her er det faktisk også manden der har stået for gaveindpakning – så kommer der nemlig bånd på. Der er jeg mere typen, der krøller papiret, når der er for meget om, eller siger til folk, at gaven skal vende på en bestemt måde, hvis der er for lidt 🙂

  4. Hæhæ 🙂
    Da jeg var julemand i år, skulle jeg lige pakke de sidste af gaverne til pigerne ind, og det blev altså i brune papirsposer og grønne sainsburys poser. Dog med bånd på. Men det var mest fordi der ikke var tape.

    Svigermor var forfærdet! Men børnene på 1 og 3 blev heldigvis glade alligevel 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *