Juleføljeton: “December uncut #2”

Dagens afsnit af juleføljetonen, findes hos Trix.
Gik du glip af afsnit nr 1, kan du finde det her, hos Maria.

20121203-081315.jpg

Og dagens blogindlæg fra min side af? Forvent ikke det store: min ældste datter har fødselsdag i dag, med der til hørende fridag med hende, hendes bedste veninde(der også har fødselsdag), og venindens far (der er min gamle ven).
Forventer at jeg skal opbygge en formiddags gløgg-brandert, sammen med min ven, mens pigerne prøver ting og fjoller.

Lå vågen det meste af natten og bekymrede mig om alt muligt – om jeg har været en god nok mor de her første 11 år; om jeg er nærværende nok generelt; om jeg kan beskytte mine børn mod alt det skumle i verden – og en masse negativt i den stil.

Fordelen ved en søvnløs nat, er billigere gløgg-branderter.
Det hele virker lidt mindre massivt i dagslys, og fødselsdagsbarnet er så glad, at det opvejer det hele.

(Visited 20 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Juleføljeton: “December uncut #2”

  1. Efter at have fulgt med i din blog, har jeg seriøst svært ved at forestille mig, at du ikke har været en god nok mor de sidste 11 år! Eller at du ikke gør dit absolut bedste for at beskytte pigerne fra alt det dumme. God brandert!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *