Om at bo i et glashus

Min farfar, der var født i 1911, skrev sine memoirs, komplet med flere 100 års slægtshistorie, stamtræ og fotos.
(Jeg har før skrevet om det her )
Min farfar var et berejst, belæst og intelligent menneske – med en ondskabsfuld og arrogant personlighed, der gjorde, at jeg var fascineret af ham, men havde meget svært ved at holde af ham.
Andrea Bak bloggede for nyligt om sin slægt her, og jeg blev inspireret af hendes fine beskrivelser, til endnu engang at dykke ned i hans memoirs, for at se om der mon ikke gemte sig blogværdige historier der.

Da jeg var teenager besøgte min farfar mig engang på mit kollegieværelse, hvor en af mine bedste venner kom forbi for at aflevere noget, og min farfars kommentar til ham, var elevatorblikket, og en spids kommentar om, at:”han altid havde foretrukket når mænd lignede mænd, og ikke kvinder!”
(Min ven var ret langhåret).
Det var en akavet kommentar, og derfor frydede dette foto mig:

20121009-074223.jpg
Det er min farfar, 3 år gammel – og det billede gad jeg egentlig godt at have haft dengang!
Jeg måtte fnise så længe af den lille crossdresser her, at jeg ikke nåede meget længere med at lede efter de blogværdige historier.
Men de må være der et sted.

(Visited 26 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *