Top to, over ting man ikke skal købe

Her et indlæg til almen forbrugeroplysning, omhandlende ting
jeg kraftigt fraråder man anskaffer sig:

1): De glitrende plastiksko

20121006-130318.jpg
Ja, hun ligner en husmor fra “mad Men”, som hun står der, iført strutskørt og høje hæle og laver mad, og skoene kostede sølle 59 kroner i BR – men køb dem ikke! De slår alle rekorder i larm: ikke nok med den evige KLIKKEKLAKKETIKLIKKETI-lyd de afgiver, der er også alle følgelydene: skrigene, når hun skvatter på dem; skrigene, når hendes søstre tillader sig at prøve dem og skrigene, når hun ikke kan finde dem.
Dårligste køb nogensinde…

2): Hjemme-voks-sættet20121006-130758.jpg
Det virkede som en smart ide’, at købe det her sæt, brugt, på trendsales.
Brugsanvisningen lovede at man selv nemt og hurtigt kunne fjerne uønsket hårvækst, og jeg tænkte det var smartere end barberskrabere.

Det var det så ikke…

Er stadig smurt ind i klæbrig, pink voks, og tror ikke det fik fjernet et eneste hår – til gengæld fik jeg hevet i huden så mange gange i træk, at jeg fik givet mig selv et stort blåt mærke i lysken…

Ikke at man rigtigt kan se det, for voksen har klæbet mine underhylere godt og grundigt fast til min krop, så der er ingen der kommer til at beundre hverken blåt mærke eller imponerende hårpragt – for jeg kan alligevel ikke få tøjet af foreløbigt.

Lorteprodukt… Hold jer fra det!

(Skal man se det fra den lyse side, behøver jeg nu ikke længere bekymre mig om, at komme til at spontanstrippe, til fest i aften. Ikke at den slags sker så tit – men nu ved jeg da, at det ikke sker…)

(Visited 65 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Top to, over ting man ikke skal købe

  1. Det der voks kan fjernes hvis man laver en blanding af olie, groft salt og puddersukker….det gør ondt ad h til men det fjerner det efter et par omgange og man er dejlig blød og rød bagefter…,,

  2. Til gengæld kommer du sikkert til at tale rimelig meget om dine, som aftenen skrider frem, mere og mere tistunge underdrenge 🙂

    Skoene har vi. Men de er pakket ind, både i originalemballage og gavepapir. De var et impulskøb for at glæde den to-årige for snart mange mange måneder siden, men på vej hjem mødte jeg min underbo på trappen og forstod pludselig, at jeg havde begået en stor fejl. Så de røg direkte ind bagerst i skabet, hvor de har ligget siden.
    Måske vil du have et ekstra par – til storesøstrene??

  3. Ha ha, det der med voksen har jeg også prøvet – temmelig træls når man er på vej på badeferie.

  4. Badeolie kan nogenlunde fjerne spor efter mislykkede voksbehandlinger. -Rører aldrig voks igen!

    Alternative klikklak-sko er den lidt dyrere udgave fra Accecorize. De er mere lydvenlige og knap så øresønderivende som plastudgaven fra BR/toys’r’us/Legekæden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *