Om at være talentfuld til tis

Her hjemme taler vi rigtigt meget om tis, for tiden.

Supertumling er svært optaget af den slags, og har fundet ud af, at lidt tisse-snak altid udløser fniseanfald og jubel, hos de større søstre, så hun bidrager glad og gerne med serviceoplysninger, som:”jeg har lige tisset i min ble!”, hvilket de store synes er evigt sjovt.

Hver gang vi ikke kan finde hende, står hun oppe på badeværelset og trækker ud i toilettet, med et koncentreret udtryk i ansigtet.

Hun maser sig gerne tæt op af toilettet når vi andre sidder på det, så hun kan heppe, juble og kommentere på mængden af tis.
Selvfølgelig altid rart at få ros, men stadig en kende grænseoverskridende – og jeg vil måske hellere roses for mit intellekt, muskler eller evner som salsadanser, end for mine præstationer på et toilet.

(og jeg danser endda slet, slet ikke salsa…)

Men man må jo tage det ros man kan få, og jeg overvejer meget om “talentfuld tisser” skal tilføjes til mit cv?

(Visited 37 times, 1 visits today)

15 thoughts on “Om at være talentfuld til tis

  1. Den overskrift havde jeg ikke lige set komme…..
    Men er det ikke altid herligt at blive rost?
    Det mest underlige er jo, at en dag vil I (måske) savne det. Lidt.

  2. Er sikker på, at hvis der dumpede et CV med den personlige egenskab “Talentfuld til tis” på ind på kontoret, ville vi finde pengene til at ansætte vedkommende.

  3. Meget aktuelt emne herhjemme også. Den 3-årige har smidt bleen – sådan for alvor – og jeg bedes altid værsgo’ gå med ud på badeværelset og lytte til hendes kommentator-sætninger: “Nu tisser jeg”. “se – jeg kan også sidde sådan her og tisse” (ja flot – det kan mor ihvertfald ikke….), “Jeg skal også lave pøller”. “Se mor – nede i wc’et – jeg har lavet pøller!” Total toa-hygge…..

  4. Pingback: Tvangstisser…just in case « Duckysrapping

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *