Om spareribs og feer

I går var vi både til arrangement hos bobles, jeg hentede frk fantastisk til børnefødselsdag (hvor jeg på kort tid fik blameret mig over for fremmede forældre, ved at fortælle anekdote om hvordan jeg tit tissede i håndvasken fordi min nabo altid optog fællestoilettet
på bagtrappen), og om aftenen var der mad og vin hos naboerne , hvor ungerne først kom i seng kl 23, og Kagemesteren spiste så meget spareribs, at hun kastede op hele natten…
Fædrene havde lavet maden, og børnene var så imponerede, at de måtte tage fotos:

20120930-133450.jpg
Dagen i dag, startede derfor med fire trætte og sure tøser, og nogle forældre med hovedpine.
Det var svært at forestille sig at de gnavne børn, kunne forvandles til yndige feer – men de var blevet tilbudt et photoshoot hos søde og dygtige Dan, der tager de fineste eventyrfotos, så feer var en del af morgenens plan.
De sure tøsers humør ændredes fuldstændig, da de så Dans skov-i-stuen, og store samling af udklædningstøj.

20120930-134122.jpg
Supertumling var iført ble og balletdragt få sekunder efter vi var trådt ind af døren – og de store var lige så let at begejstre.

20120930-134221.jpg
Det bedste jeg tog med mobilen, er det her, hvor det upassende nok ligner at de deler en vandpibe:

20120930-134338.jpg

20120930-144217.jpg
Frk fantastisk, der står stille! Ikke før fanget på fotos.

20120930-144300.jpg
Og den buttede mindste – med underarmene dækkede af tattoveringer!

Færdige fotos fremvises snarest, og en spændende konkurrencer, med både photoshoots og boble, er på vej!

(Visited 13 times, 1 visits today)

12 thoughts on “Om spareribs og feer

  • Spareribs var ret fantastiske – og fotos er ganske rigtigt ret så corny, men pigerne er MEGET stolte, og syntes det var noget så spændende.
   Synes da sagtens man kan lave billeder af kun et barn – har du set ham fotografens hjemmeside?

 1. Har lige brugt formiddagen på at hyle af grin… stort set 🙂 1000 tak for en fantastisk blog, jeg har lyst til at gøre noget helt vildt overskudsagtigt for mine drenge i eftermiddag – for du får det til at lyde så let.
  Jeg kigger helt sikkert forbi igen

  • Hej Pia. Tak for din dejlige kommentar, bliver altid rigtigt glad, når folk synes det er underholdende.
   Er dog forundret over hvis jeg får noget til at lyde let? Føler jeg sjusker mig gennem det hele –
   Men tak!

 2. Glæder mig til at se billederne (i lidt større format, håber jeg?!) De ser helt fantastiske – om ikke særlig superhelteagtige – ud 🙂

  • Ikke spor superhelteagtige – de havde ellers planlagt noget med at holde ildkugler i hænderne, men blev forført af al tyllen…

 3. Glæder mig virkeligt til at se billederne, det ser fuldstændigt fortryllende ud og pirker til min dårlige samvittighed over at de eneste billeder jeg har af barnet mit findes på min, mildest talt, ustabile telefon. Men med pludseligt naturligt loft-brusebad i stuen (hurra for gamle hullede huse…venter nu seriøst på at hele rørføringen også kaster op som i Jeres tilfælde) må jeg vente med tilbageholdt åndedræt på din spændende konkurrence. Synes at reparation af hullet tag er ligeså bitter en udgift som tandlægebesøg hvor uhyggelige udgifter går hånd i hånd med smerte.

  Mvh/Line

  • Åh nej – lyder fandeme ikke sjovt med rør!! Sure penge – håber i slipper for lortekælder!

   Jeg tager nu også primært mobilfotos af mine unger – tror ikke før de har været til fotograf.
   Det var sjovt.

 4. ååååh sikke nogle fine feer! Jeg har før kigget på Dans side og ønsket mig at han boede lidt tættere på det nordjyske så min ikke-særligt-prinsessede pige kunne blive fotograferet i eventyrlige omgivelser! Nå men det ender nok med at jeg må planlægge en tur til Hovedstaden – så kan jeg da selv stille op med fevinger og tyl!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *