Om mobilfotos og influenzapupper

Ældstebarnet er voldsomt influenzasyg, med høj feber og opkast.
Ligger lige nu og holder hende i hånden, mens vi venter på vagtlæge – og blogger imens, for ikke at have tid til at bekymre mig for meget…

Ninjaen tog sygedage torsdag og fredag, hvor jeg også var ude om aftenen, så hele weekenden har den syge stakkel krævet mor-tid som kompensation.
Jeg har ikke rejst mig fra sofaen i to dage, og da hun ikke orker musik, samtale, tv eller højtlæsning, men kræver en hånd på panden, og den bog jeg er ved at læse er for tung til at læse med en hånd, har jeg brugt dagene til at sidde og glo på mobilen.

Efter at have læst hele internettet(læser som sagt hurtigt…) bladrede jeg mine mobilfotos igennem, og opdagede hvor tydeligt der er, at jeg ikke er den eneste der bruger den.
Supertumling havde fx taget ca 50 fotos af egne kreationer, i diverse spil:

20120923-221638.jpg
Kagemesteren, der altid entusiastisk tager fotos af konditorvinduer osv, havde også ca 50 mesterværker liggende, som dette:

20120923-221851.jpg
Ældstebarnet, Krea-Girl, tager mest fotos med sin egen mobil, men frk fantastisk derimod, har brugt min mobil flittigt og mere innovativt end hendes to yngre søstres lidt monotone motivvalg , og har taget fotos af så forskellige motiver som a):sig selv der skar ansigter b) hendes lillesøstres røve og c): min røv(heldigvis ikke bar, men ganske close up)…
Fik ondt i min slette-fotos-finger. Og delvist i mine øjne.

Svaret på “ser min røv stor ud på denne her telefon?” er ihvertfald JA – og lige så snart vi rejser os fra influenzaland, må jeg have gjort noget ved det.
Måske skaffe en telefon med mindre skærm?

(Visited 17 times, 1 visits today)

4 thoughts on “Om mobilfotos og influenzapupper

  1. Ha ha, den slags billeder finder jeg også på min telefon, konstant. Alle de slørede billeder bebrejder jeg også børnene… kan umuligt have noget med mig og alkohol at gøre.

    Men hvor er det synd for feberbarnet!! Og for de bekymrede forældre, selvfølgelig! Håber hun får det bedre snart.
    Tanker til jer.

  2. Håber det arme barn har det bedre.
    Mine unger har også fundet min mobil. …. OG mit kamara. Er derfor nu den heldige ejer af ca. 10 billeder af min svigermorsrøv og min onkels næsebor. Oh lucky me!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *