Om trommeslagere, med ambitioner

Min ældste pige, der er 10 år, og fem af hendes venner, har længe talt om at lave et band.
De har aftalt fremtidige kostumer, og bestemt bandets navn:”the Marshmallows”, og jeg var ved at få pip af, at høre hende øve trommerytmer på bordet.
Så da en af venindernes far ringede, og spurgte om vi ville være med på at betale for en musiklærer, der ville komme og undervise dem i skolens musiklokaler hver torsdag eftermiddag, sagde vi ja.
Det kom lidt bag på os at det kostede 330 kroner HVER måned – troede først det var for en sæson – men de penge må vi forsøge at spare på madbudgettet, når nu de brænder sådan for det – og hun har ikke før gået til noget som helst.

The Marshmallows gik glade ind til deres første times undervisning i går, med energisk 24 årig lærer.
Ninjaman kunne ikke nå at køre hjem med de mindre søskende, så han ventede udenfor, og undrede sig over at han ikke kunne høre musik der inde fra.
En time efter kom de ud – nu med lidt bitre ansigtsudtryk, og en 24 årig lærer, der så knapt så energisk ud.

Det viste sig, at de havde glemt den lille detalje med at aftale hvem der skulle lære at spille på hvad – og derfor havde et band bestående af tre trommeslagere og tre sangere…
Den stakkels lærer havde ikke lige været forberedt på at skulle mægle mellem en flok stædige 10 årige piger – han troede jo bare de skulle lære at spille sammen – men det var lykkedes ham at tvinge et par guitarister og en bassist frem.
Men stadig to trommeslagere, der skiftes til at spille trommer og rasleæg.

Nu er det så rasleægs-øvelyde jeg er ved at få pip af – men hun er glad, og taler allerede om hvor seje de bliver, når de skal optræde til skolens sommerfest, næste år.

Jeg håber bare de aftaler hvem der skal stå hvor på scenen INDEN de skal optræde – selv om det sikkert også vil være underholdende at se på…

(Visited 28 times, 1 visits today)

7 thoughts on “Om trommeslagere, med ambitioner

  1. Åh gud, stakkels musiklærer :)..
    Mht. trommelyde på alle mulige tider af døgnet, så kender jeg det godt. Hos mig kommer de fra min kæreste, der – da han måtte efterlade sit akustiske trommesæt hos forældrene – købte et elektronisk et af slagsens, da vi flyttede sammen for godt et år siden.. Suk.. Til gengæld ser han så glad ud når han spiller, at jeg også bliver glad :).

  2. Åh sikke da et herligt fredagsindlæg. Men rasleæg? Det ville jeg da synes var totalt for nederen (siger man sådan nede hos teenagerne egtl.?…) at stå med når nu der også var trommesættet! Men sejt nok at hun finder ægget cool at spille på (med? hjælp.) Håber de finder hver deres “niche” og ståsted i bandet. Og glæder mig til updates;)

  3. 10-årige piger er det stædigste i verden. Jeg kan nemt huske hvordan jeg selv var. Pigebands er cool. Bare tænk på the runaways! Ellers piger, som spiller instrumenter i det hele taget. Hvor er det sejt!

  4. Åh hvor skønt at de helt selv finder på at starte et band 🙂 At det praktiske så ikke lige er på plads kan jo så godt gi lidt problemer 😉

    Og så vil jeg i øvrigt lige sige, at det da er en helt igennem skøn blog du har her 🙂 Har først lige opdaget den, i jagten på inspiration til min egen nyopstartede blog om det at blive mor for første gang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *