Vind LEGO

konkurrencen er slut De heldige superpiger, har brugt flere dage på at bygge og lege med denne her flotte rideskole, fra LEGO-friends, som de har fået lov til at teste:

20120907-113642.jpg
Naboens dreng kommer gerne forbi med sit star wars LEGO, og så har de nogle helt vidunderligt syrede fælleslege.
Jeg synes det er fedt legetøj: de lærer at følge brugsanvisninger, bruger fantasien til at bygge om på det, og legetøjet er detaljeret og sjovt for dem at være fælles om.
Og her for jer læsere:
skriv en kommentar nedenfor, og vind denne her fantastiske lego rideskole til et byggegladt barn du kender!
Konkurrencen slutter d. 14-9.
Konkurrencen er ikke sponsoreret, men jeg har modtaget tilsvarende produkt til test. Jeg er ikke blevet betalt for begejstring – den er min egen;)
konkurrencen er slut, vinderen blev: Elviras mor

(Visited 28 times, 1 visits today)

185 thoughts on “Vind LEGO

 1. Det gad jeg godt at lave med min datter. Har bygget ufatteligt mange star wars-rumskibe, ninjago-drager og ridderborge med sønnen. Stemmer for, at lyserød lego indføres i husstanden…

 2. Det ville være skønt med Lego i meget politisk ukorrekte farver – det er knap så sjovt aaaaltid at bygge i gråt og sort – og altid kedelige (i mine øjne) ting, så send den bare til mig.

 3. er du tosset der er en 4 snart 5 årig der ville elske det sæt der!!! lige her!!!!!!!!!!!!! i aalborg-pigen er nemlig tosset med heste. og lyserødt 🙂

 4. Hej,

  Jeg er i praktik i Berlin, den har stået på fest & farver, og jeg glemte derfor min (smukke, dejlige, bedårende) kusines 5-års fødselsdag, hun er vild med Lego og den rideskole ville være den fedeste gave at give hende. Og jeg ville helt sikkert blive opgraderet til yndlingskusine – og derfor vil jeg rigtig gerne vinde!

  God weekend!

  //Malene

 5. Min datter er også rigtig klar til en variation over de kedelige basis-klodser vi indtil videre kun har fået tiltusket husstanden. Det ser superlækkert ud.

 6. Intet slår LEGO!
  Ved at min lille krudtugle ville elske lidt “tøse-LEGO” til legeværelset :o)
  Og det ville jeg sådan set også ;o)

 7. uh jeg kender en som vil eeeeelske den rideskole, jeg ville blive superheltemor herhjemme hvis jeg kom med den 😉

 8. Uhh jeg har lovet at bestille en pakke til min den yngste på nettet men har ikke nået det endnu, så hvis jeg vinder, så slipper jeg for dårlig samvittighed 🙂

 9. Hvor er det altså bare nogle seje tøser du har dig! Det er fantastisk at følge med i deres sjove kommentarer ;o) Håber min lillemus bliver lige så sej! Hun elsker Lego og kan få store mængder tid til at gå med at sætte op og lave historier. For tiden har hun rigtig meget lyst til prinsesse lege med alt hvad dertil hører, så en rideskole ville helt sikkert blive et kæmpehit. Vi forældre vil i hvert fald synes det ville være fantastisk!

 10. Kære Superheltmor – her i huset har vi voldsomt meget testosteron på Lego-fronten i form af søn og far, der er begravet i Lego Ninjago og Technic.
  Synes, det kunne være formidabelt, hvis min datter (som fylder 3 år 29. sept.) kunne opleve, at Lego er andet og mere end dragekrigere, Sensei’er og store mekaniske lastbiler…kunne jo være at en dragekriger sagtens kan ride på heste:-)

 11. Årh hvad – den gad jeg godt vinde til min datter! My little Pony har efterhånden overtaget mit liv – jeg gad godt det var Lego i stedet for!

 12. Har en snart 5 årig, der er fuldstendig solgt i Lego Friends, og håber rigtig meget på, at noget af det kommer til hendes fødselsdag.

 13. Åh det ville jeg elske at kunne forære min elskede niece, nu her, hvor hun skal være storesøster, er helt sikker på det vil falde i god jord 🙂

 14. Ej – jeg har to små piger derhjemme, der er fuldstændig vild med det ‘nye’ tøse-lego – men desværre ikke ejer noget. Så jeg håber på at heldet er i sprøjten :-)…

 15. Jeg har kun 2 piger (endnu..), men læser dagligt din blog – respekt herfra! Rideskole-lego vil uden tvivl skabe glæde på pigeværelset – og hos mor her (regner med der følger minimum 1 times ro med sættet?).

 16. Jeg har kun 2 piger (endnu..) og er sikker på rideskole-lego vil skabe stor glæde på pigeværelset – og hos moren (regner med der følger minimum én times ro med sættet?).

  PS: Respekt her fra – læser dagligt din blog!

 17. Var lige inde og tjekke lego friend’ hjemmeside – er det pinligt hvis man selv har lyst til at lege med det?
  Det er en fantastisk blanding af Playmobil, Belville og andet pigelege-tøj!
  Jeg ville være ret så interesseret i at få fingrene i sådan et fint sæt!

 18. Åh haps:-) Lego Friends er intet mindre end fantastisk, når man har en 4 årig med prinsessedrømme. Rideskolen vil få både prinsessebarnet og hendes storesøster (som pt er mere til Lego Starwars;-) til at falde i svimer. Navnlig da de begge lige har opdaget Bella Saras magiske hesteunivers!

 19. Kender en niece som ville elske det sæt lego. Og en moster som ville være nemmere at overtale til at lege med, end når det er nevøerne star wars lego.

 20. Behøver det at være børnene, der er byggeglade? Det er nemlig lige før at mine to piger på 6 og 8 ikke kan få lov at have deres Lego i fred for mor her;-)

 21. Ihhh en lækker Give Away det er lige noget for Angelina som elsker lego og ikke mindst heste
  Sikke en glæde det ville bringe jeg krydser både fingre og tæer
  Hav en dejlig weekend
  kærlig hilsen
  Karin

 22. Her i huset er lego til hver en tid favoril legetøjet, derudover er de heste tøser. Så den gevinst vil da lige være det store hit her:O)

 23. Overlader tastaturet til datter der er syg efter tøse LEGO:

  Jeg vil riktig gene vinde lego så jeg kan leje med Christine fra min klasse hun har næstn det hele jeg har ike så mejet men ønsker mig mejet til jul for der har jeg også føseldag hilsen alberte

 24. Ih det vil vi SÅ gerne vinde herhjemme! Min ældste søn på 3 er helt vild med tøseting og Lego, men han kan jo ikke få alt i lyserødt 😉 Derfor ville det være sejt at vinde noget!

 25. Oh yes – tøse-LEGO er så absolut hittet her – Carla på knap 4 år leger med LEGO dagligt og vil elske at få udvidet sit inventar

 26. Åh Lego Friends er SÅ fint. Vil rigtig gerne have et lykkelod med i puljen, måske vi er heldige at vinde pige-lego:)
  Dejlig weekend til dig og dine super-piger:)

 27. Min fornemmeste titel er Faster, og hvor ville det være lækkert hvis faster kunne diske op med lækkert pigelego til niecen når hun er på besøg! Go weekend!

 28. Det er noget for mine 2 tøser. Det kan oveni købet være vi kan have 10 minutter uden skænderier mellem tøserne når de er fælles om et projekt. “det er bare en fase” virker ikke så overbevisende efter et halvt år.
  Charlotte

 29. Fed giveaway, den vil Ida og jeg gerne vinde, så vi kan få lidt tøseting mellem alle traktorer og lastbiler…:)

 30. Har en byggeglad pige, hvor den vil falde i god jord:-) desuden snakker hun utroligt meget om en ponyridetur hun havde i sommer, så noget med heste er populært fo tiden! Vh Mette

 31. Det ville vi gerne vinde. Kunne være så fint at give til mine børn. Er sikre på at lego Buzz Lightyear passer fint ind i rideskolen 🙂

  God weekend

 32. Det her vil jeg så så gerne vinde. for at spare penge har jeg til sommerudsalg købt julegave til den midste og mellempige. Og nu venter jeg at der kommer tilbud på friends lego så jeg kan købe en gave til min snart 5årige pige, som elsker sin storebrors lego. Men hvis jeg vinder, ville det jo være fantastisk, så kunne jeg bruge penge på en biograftur med pigerne i stedet ….. Vil sååå gerne vinde den her gang.

 33. Jeg vil gerne deltage i konkurrencen på min datters vegne for “hun får ALDRIG noget”, siger hun konstant 😉

 34. Det ville da bringe så meget lykke. Vores ældste på 6 1/2 er så hesteglad. Ser frem til sin ugentlige time og ellers bliver kæp hesten brugt rigtig meget. Selv vores yngste på 21 mdr har fattet interessen så når storesøster ikke bruger den løber hun rundt og leger rytter.
  Er sikker på det ville bringe stor lykke her og at børn og forældre sammen vil kunne få en masse gode legetimer

 35. Min fantastiske, smukke, dejlige, glade, hysteriske men ikke mindst guldklump af niece har fødselsdag i næste måned, og hvad ville være mere oplagt end tøse-lego at give? Krydser fingre!!

 36. Jeg er vokset op på landet som full-blown-hestepige. Mine stakkels piger er i færd med at vokse op i byen (nærmere betegnet Lædervesten – det er sit helt eget samfund herude) så de må nøjes med en lego-rideskole. Eller bare en hest inde i lejligheden ligesom i Tarzan Mamma Mia. Arj, ved nærmere eftertanke vil jeg hellere ha lego-heste. Man ved jo nok, hvem der kom til at rydde op efter Tarzan.

 37. Hold da op så kom der gang i kommentarene… det er da også en fed udlodning!
  Her i huset er nu fire børn – heraf 3 legoglade tøser. de elsker belville lego og har et stort ønske om friends – så vi står glad i kø til konkurrencen :0)

  Carla, Agnes og mille krydser fingre…

 38. Min smukke unge hustru (som tit bringer din blog til god og gensidig debat når jeg putter hende efter vi har puttet vores 3 prinsesser) følger altid med og fortalte mig om Superheltemors LEGO-konkurrence. I dag er hun netop kommet hjem fra det ugentlige indkøb – pris 688,-.
  Det er hvad vi lever for. Ikke meget, men det er ok. Fødselsdags- jule og andre gaver køber vi på udsalg.
  Jeg ville ønske hun vinder, for så ville hun for første gang nogensinde give en gave, som hun ellers aldrig ville tillade hverken sig selv eller familien at give…

  Kh manden til verdens bedste mor ( selv om hun bare en “almindelig” superhelt 🙂

 39. Vi ELSKER Lego herhjemme..
  Men jeg må nok indrømme at vores datter bliver lidt præget af hendes forældre, så indtil nu har vi kun købt star wars, indiana jones og noget af det andet som vi selv syntes er sejt. MEN… når man snart bliver 4år begynder man altså at have sin egen mening.. og selvom vores datter også er vildt med Star Wars, dødningehoveder, rock’n’roll og en masse andre seje ting, er hun begyndt at spørge om hun ikke må få lidt flere pige ting, når hun jo altså er en pige.
  Så hvis hun var så heldig at vinde denne fine riddeskole, ville vi som forældre give os og også hygge med hestelege med hende 🙂

 40. Med så lækker en pakke tror jeg, at selv jeg gider lege med, hvis jeg vinder den til mine tre byggeglade entusiaster herhjemme. 🙂

 41. Min niece (og garanteret også mine to nevøer) ville elske det!
  Er sikker på det også ville give gode plus-points på moster-kontoen 🙂

 42. Vælg mig – please vælg mig!!!! Jeg er sikker på at det vil kunne underholde prinsessen på 2 år i timevis, mens mor ligger på sofaen med “tømmermænd” på 7. måned og venter utålmodigt på at møde lillebror til november :o)
  Kh. Rikke

 43. Dette ville mine to niecer blive rigtig glade for! og så ville en fattig studerende kunne give dem en god julegave! 🙂

 44. En lego-rideskole ville være SÅ godt – det ville måske dæmpe pigernes snak om rigtige heste i baghaven…måske…

 45. Orv det ville da være super herhjemme – til at pifte det noget drengede LEGO vi allerede har op i lækre tøsede farver.

  Håber, håber, håber

 46. Min kærestes niece(den sødeste pige på to ben) elsker Lego Friends og har bygget sin helt egen verden af det- med rideskolen vil hun være lykkelig..

 47. Åhh det ville mit egen søde Leabarnebarn elske – Vi har bygget så mange tårne og huse så ville være skønt med noget nyt 🙂

 48. Min datter på snart 5 ville elsker at få det i gave – især nu hvor pengene er små grundet dagpenge og barsel

 49. Jeg har to piger som ville elske at få sådan et sæt. De små pigefigurer er et stort hit i forhold til de almindelige legomænd.

 50. Jeg er bange for heste. Så Camilla på seks plager kun LIDT for at få lov til at gå til ridning… Til gengæld plager hun MEGET for LEGO Friends rideskolen – og den gad jeg dælme godt gi’ hende for at slippe for de ægte krikker! Win-win :))

 51. Min datter på 4 og (og et halv – ikke at forglemme) er VILD med pige-lego… Og det er jeg i øvrigt også… ;o)
  Så det kunne være LÆKKERT at vinde

 52. ja det må da helt sikker være vores smukke ridepiger der skal vinde denne skønne rideskole….. hele deres hverdag går jo op i heste og hestelege… så det vil jo være en skøn bonusgave at få… :o)

 53. For pokker! Havde egentligt besluttet mig for at det lille arrigskab på 4år ikke skulle have det lyserøde pige Lego – det ordinære Lego må da være fint nok og hvorfor skal pige universer (er der noget der hedder det??)altid være så fesne lyserøde. Men så er det at hun ikke har talt om andet de sidste uger (LEGO fwends), siden kusinen fik det i fødselsdagsgave og så bliver jeg i tvivl, for skal hun ikke bare have lov – det er jo LEGO og måske kan man afværge en barbie eller to med dette??. Så kære superheltemor, jeg vil lade det være op til dig.

  P.s. vinder hun og får Legorideskolen hende til at gå endnu mere bananas med sin hestefascination, bliver foden altså sat ned før jeg ender med at bruge tirsdag og torsdag aften sammen med bovlamme krikker på den lokale rideskole – så hellere lyserødt Lego univers 😉

 54. Karoline (5) ville elske at få sit eget. Stuen er overtaget af Anakin Storebror Skywalker og hans mænd og hun får allernådigst fingrene i storesøsters Belleville under opsyn.

 55. Hvor ville det være skønt at kunne give datteren denne fantastiske gave!
  Krydser fingre og håber at jeg er den heldige!

 56. Her midt på sofabordet har Emma og stephanie (Styret af storesøster på 6 år) fået besøg at to fra ninjaco (styret af lillebror på 4 år). Alle 4 legofigurer sover i en barbieseng. Meget underholdende og temmeligt sort:-)
  En rideskole ville passe perfekt ind.

 57. PIIIiiige lego. Jeg har en datter der elsker det. Og jeg overgiver mig lidt, selv om jeg synes konceptet er besynderligt. Altså pige vs. drenge lego konceptet.
  Men for filan. Hun ville jo blive lykkelig. Og underholdt. Hep hep – jeg hepper på mig.

 58. jeg tror et moren vil nyde det ligeså meget som datteren, også selvom det der med pigelego og drengelego virker til at sætte børn i bås

 59. Har en stor dreng der elsker at lege med Lego og jeg synes det er fantastisk der nu, er kommet noget der kan fange lillesøsters interesse, så det ikke kun bliver er politi og røver 😉

 60. Lego går man aldrig galt i byen med..
  Her er både drenge og en pige, og de leger såmænd på kryds og tværs med hinandens legetøj.

  Den ældste pige leger såvel med biler, som drengene leger med, ja den mindste render rundt med en rød dukkevogn, fordi han nemlig kan putte legetøj i, og futte afsted med det..
  Er sikker på at en rideskole i Lego vil blive leget med af begge køn her…
  Krydser fingre for dem alle tre..;-)

  Mvh. Birthe R. Nygaard // Birdie

 61. Det ville glæde min bedste vennindes tøser rigtig meget, da hun ikke har råd til at spendere så fin en gave til sine unger.

 62. Uh, den ville gøre lykke her i huset – Pigerne i huset plager om Lego julekalenderen – men synes de er for dyre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *