Om ubehagelige underhylere

Nogle dage går jeg rundt med bar røv, det meste af dagen…

Egentlig ikke fordi jeg har stærke nudistiske tendenser, men mere fordi jeg har en ekstremt dårlig korttidshukommelse, når det kommer til at huske hvilke strømpebukser eller underbukser, der faktisk er så slappe i elastikken, at de falder af.

En hel dag kan jeg gå og hive op i underhylerne, når jeg kan mærke at de igen har blottet min bag, og udsat den for kold luft under nederdelen.

Jeg kan bande indvendigt og være umådeligt irriteret over det, og sværge på at de SÅ meget skal smides ud!

Men det sekund jeg tager dem af – vips – så har jeg glemt alt om det, smider den bare til vask, og lader min stakkels mås udsætte for det samme igen, næste gang jeg kommer til at tage dem på.

For nyligt bloggede jeg om den fæle numsespreder, og her sendte en læser, Nanna, mig dette link: seriøst sære underhylere.
Hvem har dog opfundet det??

Den eneste fordel jeg kan se ved sådan et par, er at DEM kommer man ikke bare til at glemme er ubehagelige, og tage på igen.
Det bliver formentligt en gang, og så aldrig igen.

20120826-201046.jpg
De er jo ikke engang pæne – ligner en blanding mellem et trusseindlæg og en hårbøjle??

Og de ser stive ud, siger sikkert “klonk” når man sætter sig?

Nå, hånden på hjertet: hvad skulle du have for, at gå med de her en hel dag? Mindsteprisen?

(Visited 181 times, 1 visits today)

22 thoughts on “Om ubehagelige underhylere

 1. Så må jeg blive hende den mærkelige der faktisk gerne ville prøve, for de er simpelthen for underlige. Men da jeg altid er broke vil jeg have i hvert fald 100 kr 😉

 2. 5000,-
  Det er nok til at jeg kan motivere mig selv til at blive ved, hver eneste gang det bliver for ubehageligt.
  Hvad er de i øvrigt lavet af inden under stoffet? Ståltråd? Piberensere? Kan man lave dyr af dem bagefter?

  M

 3. Kan hun ikke bare lade være med at barbere sig og så farve dusken pink? Det ligner jo bare det hår ved vores herlighed, så mange kvinder (mig inkl.) stædigt fjerner.
  Den har jo absolut ikke nogen funktion…

  Hvad jeg skulle have for at gå med den?
  En ferie til Italien, komplet med sol, bare ben, luftige kjoler og kæresten i hånden – for den er da meget praktisk, hvis man skal spontanhygge i en baggård…

 4. Kan hun ikke bare lade være med at barbere sig og så farve dusken pink? Det ligner jo bare det hår omkring vores herlighed, så mange kvinder (mig inkl.) stædigt fjerner.
  Den har jo absolut ikke nogen funktion…

  Hvad jeg skulle have for at gå med den?
  En ferie til Italien, komplet med sol, bare ben, luftige kjoler og kæresten i hånden – for den er da meget praktisk, hvis man skal spontanhygge i en baggård…

 5. Jeg skulle have virkelig meget og ville sikkert også komme til at stikke hårbøjlen ind i røvhullet. Men jeg ville til gengæld virkelig gerne se den på min kæreste. Det ville jeg nok betale ca. 500 for! Tror bare ikke, han går med til det………

 6. Hvad nogle mennesker dog ikke gør for at slippe for trussekanten??!?

  Og så er der os, der i dag, flashede hele den forvaskede tanga for FØTEX. Note to self: Tjek nu lige den kjole når du stiger ud af bilen og ikke først når du når ned til mælken… DAMN!

  Prisen for en hårbøjle i røven… Tja??!?

 7. så vidt jeg kan se er det ikke underhylere men en “kamel-tås-skjuler” og nej jeg er ikke selv den lykkelige ejer af et par men når man har en teenagedatter i huset så lærer man de mærkeligeste ting. Ved ikke helt hvorfor det er man skal bruge sådan en til at skjule revnen men ifølge amerikanerne så er det åbenbart så skamfuld at have/vise “læberne” at man enten skal have dem opereret bort eller gå rundt med sådan en fræk ståltrådssatan…. ja der findes endda en hel hjemmeside hvor man kan se berømtheder der (uha uha) viser deres kameltå og det må man altså ikke. hmmmm endnu en grund til ikke at blive berømt, amerikansk teenager. Næ så syns jeg da hellere man skal tage til et af de der afrikanske lande hvor man oplæres i seksuel nydelse af en venlig “moster” som mener at man skal trække “læberne” længere for når de er lange kan man nyde sex mere, se det er lige mig 🙂

 8. Arjmen hvad skal de til for? Jeg forstår dem simpelthen ikke. På med bøjletrussen og sommerkjolen og så bare håbe bøjlen blev siddende? Jeg ville være for stresset tilsat forlade matriklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *