Om svedighedsmandage

Når ens weekend var så fyldt af solskin, rare gæster og godt med glo-op-i-himlen-tid, at eneste mikroskopiske irritationsmoment var lejlighedsvis solbrille-tyverier, foretaget af hende her:

20120820-180213.jpg
ja – så kan sådan en hverdagsmandag godt føles lidt tung at komme i gang med…
Har bevæget mig i slowmotion hele dagen, og alligevel svedt som en forpustet væddeløbshest i en sauna.

Står nu og venter på min veninde – som jeg har en middagsaftale med – iført pjusket hår, og en ram lugt af døde dyr, over mit svedige legeme.
Håber vi skal spise udendørs…

Hvordan har i andre overlevet den hårde “30-grader-og-mandag-kombination”?

(Visited 41 times, 1 visits today)

29 thoughts on “Om svedighedsmandage

 1. Puh tell mé about it… Går rundt og er højgravid… Så her står den foruden 24:7 svedeture også på absolut intet søvn… = vilde vilde tudeture! Så je ønsker lokalt koldt vejr i Aarhus C fra i morgen 😉

   • Jeg stemmer i! Og er ikke engang højgravid endnu, men har været ved at gå til i dag..-selv opkastningerne som har været væk de sidste 12 uger er vendt tilbage og har været parat til at hoppe i et badekar fyldt med isterninger!

    • Uh… Det der graviditet og hedebølge er ikke sjovt… Med min største arbejdede jeg langt væk, og hele sommeren måtte jeg kaste op i skraldespandene i toget, fordi der var så varmt…

 2. Jeg har fået taget blodprøve med henblik på at blive bloddonor, fået studset spidserne, så jeg er klar til studiestart om to uger og bestilt tid til en tatovering i morgen. B)

 3. Jeg har haft synsforstyrrelser, er smeltet lidt i varmen og har holdt konkurrence med tumlingen om hvem af os, der var mest varme-urigemelig.

 4. Jeg er endu ikke sikker på at jeg overlevede….. Har i hvert fald haft lyst til at lægge mig ned og dø, det meste af dagen. Men nu er jeg også gravid, så det er lidt ekstra synd for mig!

 5. Sidder her i heden og venter på at min 4årige skal få raset af så hun kan få spist sin penicillin – tror at det bliver en lang kamp 🙂 Jeg har ellers linet op med dumleslikkepind, karamel og tyggegummi! Men hun er sgu sejlivet den lille…

 6. Jeg fik den brillante ide at jeg da skulle have pandehår da jeg sad hos frisøren, hvor der var dejligt køligt. Fortrød det bittert da jeg kom udenfor.
  Gik derefter ned på Baresso med veninde og skyllede to store iceblend med chokolade ned… og kom bagefter i tanke om at det var en dårlig ide når jeg nu ellers aldrig drikker kaffe. Så nu har jeg megakvalme og megaaktiv baby i maven. Neeeej jeg glæder mig til i nat. Håber at vågne op til 10 grader og regnvejr i morgen. Please!

 7. Jeg havde en madklubs aftale med 3 veninder, vi flyttede den på stranden, med madkurv og rose vin og god snak, indtil vi skulle hjem til børnene igen.
  Arbejdet gider jeg slet ikke snakke om, gik hjem 1 time før da jeg fik det dårligt at at sidde i et lokale hvor der var 30 grader..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *