Om skolestart – et mandagstip

Superpigerne havde planlagt at give mandagstips om at starte i skole – kagemester/Hulk starter på onsdag, frk fantastisk skal i 1. klasse og krea-Girl i 5.
Sammen syntes de at de havde masser at byde ind med, men jeg kom til at sige ja til at de tændte fjernsynet imens, så det er desværre lidt korte og ukoncentrerede råd de giver…
Mandagstip – om hvordan det er at starte i skole.

Frk fantastisk: “jeg synes det er lidt svært at huske hvordan det var, for det er et helt år siden. Man laver ikke noget svært i starten – det er mere sådan noget børnehalløj. Men jeg kan sagtens huske hvordan det er når man slutter i børnehaveklassen! Først kommer man op på scenen i salen….og så får man sådan nogle blomster…. og så skal man ud igen. Man skal også synge en lille sang.”
Kagemester:” DET glæder jeg mig ikke så meget til… Jeg kan ikke synge.”
Frk fantastisk: “hvis man er nervøs i starten, skal man bare tænke på at der kommer fester! Når man har gået der i 50 dage, kommer der sådan en 50 års fest… Og også når man har gået der i 100 dage. ”
Krea-Girl:” da jeg startede, var der en bamse til alle børnene, som deres forældre havde lavet til et forældremøde. Jeg fik en barbapapa, som min far havde lavet, men jeg var sur over at det var en dreng. Det var barbastærk, og han havde sådan en løfte-tingeling, som hele tiden røg af.”
Kagemester:”jeg glæder mig helt vildt til at se hvad jeg får for en bamse! Jeg glæder mig til at starte i skole! Jeg synes jeg har ventet rigtigt lang tid! Da min søster startede skole sidste år, savnede jeg hende i børnehaven. Hver gang jeg så et billede af hende henne i børnehaven, har jeg savnet hende. For vi har jo altid været sammen!”
Frk fantastisk:”når man starter i skole, skal man være sød og venlig. Det er rart for en, når man er ny, for så får man venner! Jeg fik venner ved at tale med dem. Jeg fik også en ny ven i weekenden, og jeg sov med hende. Jeg elsker at få nye venner! “

(Visited 36 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Om skolestart – et mandagstip

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *