Vind en myresluger

konkurrencen er slut, vinderen: Alice Hansen Så er vi hjemme, efter 2 forrygende uger i Grønland. Har dog mistet halvdelen af mine hjerneceller til jetlag, så et ordentligt blogindlæg bliver der ikke til i dag.
Tusind tak til alle de fantastiske blogsittere – kæft, hvor er i sjove!

Der stod en pakke på mit dørtrin og ventede på os da vi kom hjem, og den indeholdt dette fantastiske boble-tumlemøbel:

20120717-161604.jpg
Jetlagsramte og sukkerspeedede piger legede med den til kl 02 i nat. Superfint legetøj!
Og ved I hvad? De søde mennesker bag Bobles, udlodder generøst sådan en her til en af jer!bare skriv en kommentar her, og en heldig vinder trækkes d. 23-7!
Konkurrencen er ikke sponsoreret, men jeg har modtaget tilsvarende produkt til test. Jeg er ikke blevet betalt for begejstring – den er min egen;)

Konkurrencen er slut, vinderen blev: Alice Hansen

(Visited 56 times, 1 visits today)

308 thoughts on “Vind en myresluger

 1. Den er så fin, vil være perfekt til vores længe ønskede barnebarn, der arriverer til oktober……

 2. Åh den ville være perfekt til min egen støvsuger…. Der med en mund så stor som superbabys jubler når hun ser en “støvbold” og forsøger at fange den…

  🙂 og se så for filan at få opdateret fra din ferie…. Dine afløsere har været sjove men du er bedre.

 3. Efter et par dage sammen med svigermor ved jeg lige hvordan det dersens jetlag noget føles, også selvom turen hjem kun tog 3 1/2 time 😉 Men selv med “svigermor-jetlag” ved jeg da, at ungerne ville elske denne sag, så jeg er med 🙂

 4. Ville gerne vinde sådan en til min niece Sofie. Hendes mor er helt alene med hende og har ikke økonomi til sådanne lækre sager (det har mosteren heller ikke)….

 5. Håber I havde en helt fantastisk ferie i Grønland.

  Jeg vil også gerne vinde en bobles myrersluger til mine fire dejlige drenge ;o)

  Hilsen Charlotte

 6. Godtnok er min søn kun 7 mdr, men han er en lille buldrebasse, så en myresluger bliver et hit en dag!

  Tak til dine blog-sittere for god underholdning. Men dejligt du er tilbage:)

 7. Mig, mig, mig-efter 3 uger med mellemørebetændelse, en dræn operation og nu skoldkopper (seriøst mit barns lille krop er en campingplads for nedrige børnesygdomme) har både hun og jeg brug for opmuntring! Dejligt at høre at I havde en fantastisk tur.

  Kh/Line

 8. Jeg er også mere end meget interesseret i at vinde denne søde myresluger! 🙂 Og hvor er hun bare yndig , den søde jetlagsramte, sukkerspeedede pige på billedet 😀

 9. Jeg befinder mig i skellet mellem at være for ung og uansvarlig til at have børn, men for gammel til at lege på et boble-tumlemøbel (selvom jeg gerne ville). Dette gør mig overhovedet ikke berettiget til at vinde, men jeg vil gerne gøre noget godt for mine medmennesker. Min søde veninde, som jonglerer med måde mand, barn og studie har oplevet og været igennem mere end de fleste på hendes alder. Det er sjældent jeg helt forstår hendes problemer og jeg vil derfor gerne hjælpe og aflaste hvor jeg kan.

 10. Velkommen hjem til dejlige våde DK 😉

  Jeg glæder mig til at høre om jeres tur til Grønland med alt hvad den indebar af myg og grydelågsklapperi m.m.
  Gode gæstebloggere, men du er nu bedst!

  Vil super gerne vinde den der myresluger 🙂

 11. Først velkommen hjem! Skønt at have dig tilbage:)

  Det ville gøre mit liv og en bette bebs så meget lykkeligere, at vinde denne blå myresluger (really?) Jeg skal til barnedåb om et par uger og ved intet om hvad en lille dreng ønsker sig og har desuden ikke budgettet til at give ham denne tumletrappe. Til gengæld synes jeg den ser både sjov og sej ud, selvom jeg ikke lige kan finde myren og jeg er sikker på min veninde (barnets mor) også vil blive lykkelig og jeg dagens helt i skysovs!

 12. Juuuubiiii hvor er den myresluger fiiiiin. Den ville min datter blive glad for 🙂
  Velkommen hjem fra ferien!

 13. Den vil jeg vildt gerne vinde. Jeg skylder en veninde en navngivningsgave, og den ville være helt perfekt. Hvis jeg ikke kommer til at beholde den selv..

 14. årh, tag mig, tag mig, tag mig!!!!! Vi har altid ønsket os Bobles-dyr herhjemme, men har aldrig fået det. Ungerne ville elske det

 15. Uh den vil jeg gerne vinde til min vildbasse. Han er lige i den fase hvor alting skal kravles på, så det vil være helt perfekt.

 16. Nu har jeg deltaget i et utal af konkurrencer om bobless-ting, kunne jeg ikke være heldig denne gang?

 17. Hvor er det en fed præmie. Vi er ved at sætte badeværelse i stand og den ville da lige være prikken over i’et 🙂 jeg håber virkelig jeg er heldig.

 18. Velkommen tilbage fra ferie, håber det var fedt! Ville elske at vinde Bobles-dyret til min lille tumling herhjemme..

 19. Ih hvor kunne den være fantastisk at vinde til min min skønne ‘niece’! Lily er snart et år, og synes det er fantastisk at stå op ad alt, så mon ikke hun vil elske denne? 🙂

 20. Først og fremmest velkommen hjem! Du har været savnet (men har dog været ganske glimrende underholdt af dine gæstebloggere!)!

  Ih, hvor ville jeg gerne vinde den! Mine to piger vil elske den. Den ældste på snart 4, som er en klatrepige/banebygger/motorikfister og den mindste på 10 mdr. som lige har lært at gå og som øver sig noget så gevaldigt i det der med hvordan man kommer ned af trapper/trin/sofaer uden at falde på hovedet.

 21. Åh, kom til mig! Min datter på 2 laver baner af bobles konstant! Og den der vil jo gøre den største lykke EVER!!
  Sjove dejlige gæstebloggere du har haft, men glæder mig nu alligevel til at høre om 4 krudtugler + påhæng (forældre) på Grønland!! Håber Jeres tur har været en oplevelse for livet.

 22. Åh, kom til mig. Min datter på 2 laver bane af bobles konstant, og den der vil jo gøre den største lykke EVER!

  Dejlige, sjove gæstebloggere du har haft, men glæder mig nu til at høre om 4 krudtugler + påhæng (forældre) på Grønland!
  Håber Jeres tur har været en oplevelse for livet!

 23. Glæder mig til at høre mere om turen, Grønland er fantastisk:) det har været spændende med gæstebloggere, hils Kira og sig hun er for sej! Elsker hendes musik, den bedste stemme i dansk musik!

  Min lille Nahla vil ææælske den myresluger:)

 24. Åh ja manner! Den er sej 😉
  Jeg håber jeg ikke vinder, for så bliver en anden sikkert vildt glad!

 25. Jeg har to krudtugler under to år, som godt kunne trænge til at brænde en masse energi af på tumlemøblerne.

 26. Velkommen hjem, fantastisk med gæstebloggere, fik lige tilføjet et par stykker mere i bogmærkerne på tlf – så nu tager toiletbesøgene endnu længere tid 😉
  Men ville elske at vinde myreslugeren, synes min halvanden årig trænger til noget andet at slås med end storebrors klipklapper – som iøvrigt altid vinder over hende og giver raserianfald…. må lære at lægge dem på øverste hylde hvor hun ikke kan nå….
  Hilsen Duddi

 27. Eeej den vil jeg så gerne vinde til min datter og hendes kommende lillebror:) Og velkommen hjem:)

 28. Uha den gad jeg virkelig godt vinde til mine to piger, der pt kæmper hårdt(!) om elefanten. Hvor ville det dog være aldeles vidunderligt at de kunne have hver deres, og give deres mor lidt fede-den tid imens; i stedet for at flå dem fra hinanden konstant 😉 Velkommen hjem i øvrigt

 29. Uhhh… hvor er din fin – men slet ikke så fin som din lille pige. Hvor er hun bare yndig og meget meget kær. Jeg ønsker mig virkelig dette tumle-møbel, det er jo et fantastisk koncept og genialt til de små.

  Velkommen hjem 🙂

 30. Min søster skal meget snart nedkomme…

  Helt ærligt, så tror jeg, at jeg bliver den SEJESTE moster i universet, hvis jeg kan præsenterer sådan en fin myresluger 🙂

 31. JAAAAA…. Sådan én ønsker mine to basser sig himmelsk meget.

  Åhhh, jeg håber det bliver mig der bliver den heldige vinder 🙂

  Xxxxx alt hvad jeg har 🙂

  Og velkommen hjem – håber I har haft den fantastisk 🙂

 32. sådan et fint stykke legetøj kunne vi godt bruge som god underholdning herhjemme til min datter Carla på 3½
  Og velkommen hjem – jeg glæder mig til at læse om jeres ferie

 33. Velkommen hjem til hele familien. Jeg vil gerne vinde myreslugeren og give den til Mynte, der bliver storesøster her i august

 34. Velkommen hjem fra Grønland, der er skønt!
  Jeg elsker boobles, glæder mig til at min dreng bliver gammel nok til rigtigt at lege med det:-)

 35. Sådan en myresluger er helt sikkert velkommen hos os, nu hvor bilen er blevet en pengesluger i reparationener…
  Og velkommen hjem:-)

 36. Velkommen hjem!!
  Sådan et dyr ville være særdeles kærkomment hjemme hos os 🙂

  Vi glæder os til at høre om grønlændere, myg og grydelåg…

 37. Os’ mig, os’ mig! Er liiidt træt af at lege med de gamle, beskidte sofapuder…

  (Ps. Det kan da umuligt være Superbaby aka Supertumling, der er blevet så stor…?!)

 38. Årh den gad jeg godt vinde… den ville være en passende kompensation for den manglende sommerferie, fordi mor skriver speciale.

 39. Jeg håber I har haft en fantastisk tur i Grønland.
  Sikke en fin boobles, den vil jeg gerne vinde – min 2 årige fuld-fart-på-sveske ville elske den!!

 40. Tror det er min søns eneste chance for at få sådan en fin sag.. 🙂 Ville vildt gerne kunne give ham sådan en, men det er der ikke råd til.. Har kigget på dem brugt til fødselsdagsgave, men de er godt nok dyre 🙁 Håber at prutten vinder den.. Er sikker på at han ville blive overlykkelig 😀

 41. Jeg håber I har haft en fantastisk tur i Grønland.
  Sikke en fin boobles. Den vil jeg mægtig gerne vinde. Min 2 årige fuld-fart-på-sveske vil elske den!

 42. Velkommen hjem 🙂 sådan en fin en kunne jeg godt bruge til det fine pigeværelse vi er ved at sætte i stand

 43. Årh, den vil Vigga elske!! Hun bygger baner af bobles konstant og myreslugeren er højt på ønskelisten – den vil gøre den største lykke EVER!!

  Sjove, dejlige gæstebloggere du har haft, men glæder mig nu alligevel til at høre om 4x krudtugler + påhæng på Grønland!
  Håber det har været en oplevelse for livet for Jer alle!

 44. Uh, den tror jeg bestemt at vores lille Futte vil elske 🙂

  Og velkommen tilbage; dine gæstebloggere har været dejlige, men du har skisme været savnet!!!

 45. Velkommen hjem!!! Glæder mig rigtig meget til at læse om jeres oplevelser. Mine drenge – ham den vilde klatredreng på næsten 3 og babyen på 9 måneder, der rejser sig op ad alting, ville begge ELSKE den!

 46. Velkommen hjem – har savnet dine blogs!
  Mit dejlige barnebarn kunne sagtens bruge det herlige stykke legetøj.
  Kh Joan

 47. *suk* som kommende 1.kls lærer, så er jeg helt sikker på, at min karriere er sikret, hvis jeg tropper op med sådan en 🙂

 48. Jeg håber I har haft en fantastisk tur i Grønland!
  Sikke en fin boobles. Den vil jeg mægtig gerne vinde. Min 2årige fuld-fart-på-sveske vil elske den på sit nye værelse (som forhåbentlig bliver færdigt efter sommerferien)

 49. Har lige fundet en ordentlig omgang lus i håret på mig selv om min 20 måneders datter. Imens jeg sidder og kæmmer og dypper lusekammen i en skål med kogende vand, vælger hun at smide min iphone ned i. Please lad mig vinde, så denne dag ikke vil stå tilbage i historien som den væreste ever!

 50. Velkommen hjem – glæder mig til at læse om jeres tur:-)
  Jeg deltager gerne i lodtrækningen om en myresluger – den vil passe fint ind i dyreflokken hjemme ved os:-)

 51. Fedt, sådan en vil vi gerne vinde! Hvis bare den gad tage rigtige myrer også, vi er vist de eneste med myrer på 3. sal 😉
  Håber jeres tur har været god!

 52. Jeg vil så gerne kunne give min lille baby, som kommer til verden til september disse fine bobles.

 53. Grønland lyder helt fantastisk!!

  Jeg melder mig i kampen! Selvom græsplænen her faktisk lider under et angreb af myrer lige nu, tror jeg, at baby-niece Lærke ville være en helt oplagt modtager… 🙂

 54. Hvor er den fed! Vi har rigtig mange bobles og samler næsten på dem. De er super gode til ungernes tumlen og motorik, og det ville da være super fedt at udvidde med en myresluger, nu hvor vi for 3. gang snart bliver forældre 🙂
  Jeg krydser fingre!

 55. Kanon fed myresluger, den vil min lille Silke elske ;0)
  Velkommen hjem, og glæder mig til at høre om turen :0)

 56. Tror vores sofaer trænger til en pause som tumlemøbler, så sådan en fin myresluger vil jeg og mine drenge blive meget glad for.

 57. Vil passe perfekt herhjemme sammen med de andre bobles.. Det er simple hen noget af det bedste drengene ved at lege på/ med

 58. Den er da super fed!
  Den vil jeg gerne vinde til mine børn, der elsker at lege med tumledyrene! De er super funktionelle, og snart udvider vi børneflokken fra 2 til 3 børn, så den vil falde i god jord!! 🙂

 59. Orv den er fed! Og den ligner noget som min 13mdr
  unge datter ville elske at teste sine nye klatre-egenskaber på! Pt er trappen et yndet kravle-sted, men moren foretrækker noget mindre farligt 😉

  Ps: for at det ikke skal være lyv er datteren min også 1/4 grønlænder. Gi’r det ikke et ekstra point? 😀

 60. Ha ha…har du lavet en konkurrence med/mod de andre bloggere, om hvem der kan få flest kommentarer?… i så fald er jeg sikker på du har vundet!!! ;0)

  Synes forøvrigt at din … og Marensblog er noget af det mest opløftende der findes – Er især vild med jeres kærligheds-historier …tror I har mange læsere der kunne skrive flere gode historier, hvis du/ I skulle mangle vikarer om nogle år ;0)
  Tak for en skøn blog!

  Derudover vil mine hyperaktive børn super gerne afreagere på den myresluger…bare det ikke lige er kl 02 :0)))

  Mange hilsner
  Pia

 61. Åhr mand, jeg kender et par tvillingepiger der ville blive lykkelige over at få sådan en myresluger hjem i stuen!

 62. Wuuuhuuuu den lækre myrersluger må
  SÅ gerne flytte ind hos mine dejlige unger 🙂

  Krydser arme og ben

 63. Hvor vil den bare være perfekt til min lille bjergged (min skønne datter) herhjemme på snart 9 mdr. Hun klatrer på alt og mor her begynder at få dårlige nerver over de papkasser hun bruger til at mosle rundt med/på 🙂

 64. Hov… Min kommentar forsvandt!

  Vil rigtig gerne vinde den til min skønne datter på 9 mdr, som pt går under navnet bjergged, fordi hun klatrer på alt!

  Den her vil klart slå de papkasser hun har lige nu

 65. Ihhhh….den kunne min lille datter godt tænke sig (-det er hendes mor i hvert fald sikker på, at hun ville, hvis hun vidste den fandtes og i øvrigt havde lært at tale)

  Dejlig blog i øvrigt!

 66. Wow! Den kunne være skøn at vinde til mine tøser.

  Krydser fingre for, at vi bliver de heldige.

  Og velkommen hjem… Glæder mig til at læse om jeres tur.

 67. Velkommen hjem til den afblæste sommer – dejligt at have dig tilbage. Et flytterod af dimensioner præger vores hverdag lige nu, og lillemusen og yngstemanden gør deres bedste for at være eksemplariskes unger. Det går ikke altid op i en højere enhed, men mon ikke en fin myresluger kan holde lidt styr på de kortbenede tropper og give mor her tid til at pakke de sidste flyttekasser ud… Rigtig god ‘sommer’…

 68. Glæder mig til at høre om jeres ferie 🙂 Og den myresluger der, er mere end velkommen til at flytte over sundet til min vilde tumlingesøn!

 69. Tak for vikarindlæg. Jeg har nu lånt bogen ” kvinde på spring”, men mine 3 pigersynes det er kedeligt, at jeg er så optaget af bogen. Jeg vil jo også gerne vinde, men det er jo helt vildt hvor mange vi er, der ønsker det.

 70. Wow, sikken fantastisk udlodning 🙂 Har en springgymnast på 6, som helt klart ville falde i svime over den 🙂

 71. VElkommen hjem:-)

  Det har været så sjovt og hyggeligt med alle de prominente gæstebloggere, men også dejligt at have dig tilbage:-)

  Jeg ønsker mig myreslugeren til min venindes allerdejligste søn (den passer nok ikke så godt til mit eget kattebarn:-))

 72. Juhuuuu mine piger ville være helt vilde hvis vi vandt.
  Vi krydser alt hvad vi kan hos os:-)

  Sommerhilsner fra Mette og Pigerne

 73. Sådan en fætter ville helt sikkert vække stor begejstring i vores hjem – og mor her kunne få en pause i mens;)

  Velkommen hjem og send en tak til dine gæstebloggere – de klarede det til et 12-tal!

  – Berit

 74. Den myresluger skal være SÅ velkommen hjemme hos mig, så jeg håber at være den heldige.
  Velkommen hjem fra Grønland, glæder mig til at læse om jeres tur.
  KH Helle

 75. Hvad skal man give for ungen ovenpå? Ej, jeg vil super gerne vinde myreslugeren. Den ville være et hit hos mine to prinsesser.

 76. Velkommen hjem! Jeg glæder mig til at høre om jeres spændende eventyr! Drømmer om den dag, hvor vi har råd til selv at besøge Grønland og mine børns farfar, oldefar og tonsvis af tanter og onkler og andet godtfolk, så jeg glæder mig meget til at høre om Grønland med børn (selv om, let’s face it, vi nok ikke formår at spare op af su’en til en grønlandstur foreløbig!) og indtil videre vil jeg bare drømme om at den seje myresluger kommer og bor hos mig og hende den lille på et år, som er ved at lære at gå og hende den pludselig meget store på to et halvt, so er næsten blefri og fortæller lillesøster historier om “dengang jeg var barn…” (!)

 77. Den ville være super fed inde på vores værelse som jeg så småt er ved at indrette med maaaaaaaaange farver. Den skal være SÅ velkommen ja den skal så ;o) <3

 78. Tag mig, tag mig !!

  Er på venteliste til adoption, og det kribler efterhånden efter at købe løs af et eller andet, men da vi hverken ved noget om køn eller alder (eller hvornår) er det lidt svært at finde ud af, hvad jeg skal putte i kurven 🙂 men denne her ville være helt perfekt uanset.

 79. Det ville være så SKØNT at vinde den dejlige myresluger – vil helt sikkert være til stor fornøjelse for vores fire børnebørn, når de besøger morfar og mormor

 80. Det ville være så SKØNT at vinde de dejlige myreslugere – vil helt sikkert være til stor fornøjelse for vores fire børnebørn, når de besøger morfar og mormor

 81. Puha, det vil jeg også virkelig gerne vinde da! Det kunne vi saaaagtens bruge. 🙂 Håber det var en god tur!

 82. Velkommen hjem, og ja tak til myreslugere – har en terrasse, der er så undermineret af myregange, så gider ungerne ikke lege med slugeren, kan den altid komme derud og bo 🙂

 83. Nøj, med to aktive drenge ville den der falde i god jord herhjemme så den vil vi meget gerne vinde:-)

 84. Ej hvor er den bare fin! Jeg har gået og kigget langt efter tumlelegetøjet men priserne har bare ikke lige passet ind i SU-budgettet. Øv. Men krydser fingre for jeg kan være heldig her 😀

 85. Wow – jeg venter mit første barn til november, og jeg har faktisk lige præcist skrevet denne fine Bobles sag på hendes ønskeliste – er sikker på at hun er enig med sin mor i, at hun ønsker sig sådan én 🙂

 86. Wauw hvor er den fin. Den ville gøre min klatre-trunte på lige knap 2 over-lykkelig! *Krydser fingre*

 87. De er så seje! Vores den mindste har stor fornøjelse ud af de små figurer, men den lidt større ønsker sig de lidt større, som dog har en halv hamper pris… Et super tilbud her, den ville vi gerne vinde.

 88. Så cool med Grønland. Det bliver også mig en dag. Samt Island. Og de norske fjelde. Har nydt vikarlæsningen, så også tak for den. (Blær og med Kira – har set jer i det kryds med bære tæer en del gange, har selv en lignende oplevelse af bonding over bare tæer på gaden)

  Bobledyr – så vildt meget jatak! Vinder aller nåwert!

 89. Velkommen hjem! Fuck den ser sjov ud. Den ville være fed til den 2-årige herhjemme.

  Glæder mig til at læse om jeres vilde eventyr!

  🙂

 90. Ih hvor er hun fin i tyl! Sådan et skørt har min basse også….jeg behøver vel ikke sige at han hedder Carl;) Han ville også elske at lege med myreslugeren;)

 91. Åhhh jeg ville ønske……godt nok har jeg allerede brugt dagens kvote af held, men jeg håber den kommer hjem og bor ved mig.

  Mit held erni dag blevet opbrugt af…..glemme at slukke lyset på bilen og glemme at stille p-skiven. Komme tilbage 2 timer efter til en bil som kunne starte og igen p-bøde…..det er fandme held der vil noget. Men nu håber jeg der er lidt tilbage til myreslugeren

 92. Velkommen hjem, glæder mig til at se flere billeder og læse om turen.
  Lækker konkurrence, krydser fingre

 93. Ih, den vil vi maegtig gerne vinde til at goere vores nye liv i DK lidt mere sjovt imens vi venter paa nr.1, 2 og 3s legetoej, som kommer med flyttemaendene fra London i midten af august!

 94. Uha! Sådan én ville pynte gevaldigt i vores hjem – og være til stor fornøjelse for Silas!

 95. Velkommen hjem – glæder mig til at høre en masse om jeres tur 🙂 Myresluger er så fiin – jotak vil gerne være med.

 96. Hvor er den sej!!! Ville passe perfekt til at lege jorden er giftig hjemme hos os. Derfor vil jeg gerne vinde den.

 97. Der må være et “tre børn minimum” kriterium på sådan et dyr, når der er så mange muligheder for fællesleg. Jeg snupper den gerne til dreng (4), pige (1), pige (1).

 98. Velkommen hjem! Det har være meget underholdende med dine gæstebloggere! 🙂

  Min datter ligger godt nok stadig inde i maven, men man kan vel ikke være for tidligt ude – så jeg vil også rigtig gerne vinde en myresluger. 🙂

 99. hehe, det ser ud som om hun hygger sig 🙂

  Jeg vil super gerne vinde dette sæt til min lille pige

 100. Den ville også bringe lykke hjemme hos mine to drenge…

  Glæder mig til flere historier fra Grønland:0)

 101. Nåhhhh hvor er den fin 🙂
  Den ville jeg ELSKE at vinde til vores lille Conrad, som har meldt sin ankomst til september 🙂
  KRYDSER fingre!

 102. Må. Have. Myresluger.
  Til den lille bandit, der pt maser hele mit indre sammen, så jeg istedet for at nyde sol og strand på eksotisk ferie ligger i aircon med mast og øm mavesæk…

 103. Velkommen hjem til nissebanden. Håber i mødte julemanden på jeres rejse og fik arrangeret nogle fede julegaver.
  Vi kunne godt tænke os sådan en fætter der og lege på…, for der er så frygtelig lang tid til jul.

 104. Sådan en fantastisk myresluger ville jeg og pigerne gerne vinde.

  Og velkommen hjem til hele super-familien!

 105. Årrh, en myresluger, sådan en vil mine uegnet da eeeeelske…-:)

  Og velkommen hjem for øvrigt.

  Christina.

 106. Ååååh den vil jeg bare SÅ gerne vinde!!! Min superbaby bliver snart (mere snart end jeg forestiller mig) opgraderet til supertumling og et myresluger bobles legemøble ville bare være fantastisk!
  Krydser alle ti små pølsefingre 🙂

 107. Nøjjjj den kunne vi virkeligt godt tænke os, kan se e masse skønne timer og mototrisk stimulerede leg på den <3 <3 <3 kram fra de 4 lækre ungers mor 😉 Vibeke

 108. Vi er også glade for tumledyr herhjemme, så er også interesseret i et lod i lodtrækningen :o)

 109. Jæj – den der fine myrepuger vil helt sikkert være et hit for den lille badutspringer der mosler rundt i min mave pt 🙂

 110. Velkommen hjem. 🙂

  Sådan en er jeg sikker på vil passe perfekt til mine 2 prinsessekrudtugler! De trænger til lidt nyt spas, da de lider lidt under deres mors hektiske bryllupsplanlægning! 🙂

 111. Vvi har netop været i Bobbleshimlen ude på Amager i dag, så jeg vil vildt gerne vinde den til min datter. Og et sent velkommen hjem 🙂
  Kh Marie

 112. Kan jeg mon nå at være med? Vil SÅ gerne have en myresluger til reptilerne, men HDD siger, at jeg (de) ikke må få en. Men hvis nu jeg VINDER en – så kan han ikke sige noget. Muhaha.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *