Gæsteblogger: Trixyworld del 2

Fortsættelse på interview, med fabelagtige Trix
(del 1, var på i går)
Hvad er det pinligste du har oplevet?

Åh. Hvilken en af dem? Der er garanteret mange, som jeg har blokeret ud, nogle som jeg ALDRIG vil fortælle hele blogland om og enkelte, som nok kun er pinlige inde i mit hoved. Men for aktualitetens skyld kan i få hvornår jeg SIDST var pinlig.

Klokken er omkring 16 en lørdag eftermiddag. Jeg er stiv. Samme morgen havde jeg det ellers så dårligt at tømmermænd, at jeg var nødt til at sætte mig ned i badet for ikke at ørle. Jeg skulle med den Sunde og Raske til fest. Surprisefest. For en af hans venner. Med til festen var drengene, altså den Sunde og Raskes venner og enkelte kærester. Jeg kender få af dem godt, men de fleste kender jeg kun lidt.
De første par timer spyttede jeg i den samme øl, men på et tidspunkt må man gå all in eller hjem, så jeg gik all in.
Og da drengene i deres brandert smed bluserne (Det er sådan noget de gør. Og bukserne. Og så danser de rundt i underbukser) og dansede rundt med hinanden, tænkte jeg pludselig ‘Jeg er da en af gutterne! Jeg skal også smide blusen!’

Som sagt så gjort. Som den eneste pige i øvrigt. Dansede jeg nu rundt i cowboy-bukser og bh i små ti minutter. Alene. Med mig selv. Blandt min kærestes venner. Jeg var åbenbart ikke SÅ meget en af drengene…

Senere smed jeg også bukserne.

Hvem skulle spille dig, når dit liv engang filmatiseres?

Marylin Monroe. Eller ham der spiller Gollum.

Hvis du kunne tage på ferie inde i en bog, hvilken skulle det så være?

Jeg ville rejse direkte ind på Hogwarts og aldrig komme tilbage. Min tryllestav skulle have et enhjørningehår og være birk og fleksibel.
Jeg ville være på Ravenclaw, fordi jeg inderst inde er en tænker, og her kunne den side af mig fremelskes. Hvis jeg kom på Gryffindor ville jeg for evigt være dømt til at tale før jeg tænker.

Jeg ville kæreste lidt med den Weasley-tvilling som ikke dør. I smug ville jeg brygge Felix Felicis og blive afhængig af skidtet i sådan en grad, at alle dage uden flydende held ville gå helt galt for mig. Rita Rivjern ville skrive nogle næsvise artikler om mig, men heldigvis har jeg talegaverne i orden, så jeg ville sætte hende gevaldigt på plads.

Som voksen ville jeg få et job på Den Utætte Kedel, betjene mine kunder iført hårnet og en cigarstump i mundvigen og hensygne mine aftener i fortællinger om, hvordan jeg kyssede på storebroren til vennen til Harry Potter.

Hvad gad du godt spise lige nu?

Skumbananer. Need one ask?

(Visited 33 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Gæsteblogger: Trixyworld del 2

  1. Ååh, jeg vil også bo i Harry Potter universet! Jeg hører klart også til Ravenclaw, er slet ikke modig nok til Gryffindor..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *