Om vinkler

Har det lige som hende her, kvinden der startede føljetontrenden.
Lovede jer at fortsætte med kærlighedsføljetonen, men den er svær at skrive lige nu – er nåer til noget, der var trist og hårdt, og har svært ved at få formuleret det, uden at det lyder hverken selvynkende, ynkende, nedgørende, overdrevet eller bagatelliserende…
Har skrevet på de samme tre linier i en uge.
På et tidspunkt knækker jeg skriveformen. Hav tålmodighed!

Mens i venter, kan i nyde denne lille sminkøse, der stjal min læbestift fem minutter i ud-af-døren-tid, og dekorerede sig selv og kommoden med et dejligt tykt lag.

20120625-083936.jpg

(Visited 25 times, 1 visits today)

8 thoughts on “Om vinkler

 1. Hej superheltemor,

  Hvis du følte dig begloet i børnehaven i morges, så var det bare mig *flov* Jeg kunne simpelthen ikke finde ud af, hvor jeg havde set dig og de to mindste før og så kunne jeg heller ikke få navnene til at passe, fordi jeg jo kun kender jer fra bloggen 🙂

  Tak for en supergod blog, jeg elsker dine indlæg. Og nu ved jeg også, at du er en lokal! (med mindre jeg er helt fra den….)

  Sia

  • Følte mig nu ikke overbegloet af nogen;)
   Men var det dig, med sådan en sød lille blond dreng, der høfligt ventede på min langsomme mindste i døren?
   Sjovt.
   Og tak!

 2. Øvelse gør mester. Hun ved jo godt, at den skal sidde der i løbet af 0-komma-fem, så hun kan lige så godt øve sig, mens alle andre farer rundt og har travlt med at komme ud ad døren. Er sikker på, der er masser af logik bag det der.
  Skøn er hun i hvert fald.

  Glæder mig til resten af føljetonen, omend den måske bliver både trist og klynkende. Vi ved jo alle, at det hele ender godt.

  • Det må være det hun tænker?
   Skal nok få skrevet et føljetonindlæg, inden ferie, hvor det er gæstebloggere der passer bloggen;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *