Om ekskærester

Tusind tak for al jeres respons, på forespørgsel om I ville have mere føljeton – det lød klart som om I ville, så mere er på vej.

Dagen i dag startede med at Ninjaman tog et af børnene op til åben konsultation hos lægen, for at få fornyet en recept – og kom tilbage med et underligt ansigtsudtryk, og fortalte at hende den søde nye læge, der for nyligt har haft nallerne oppe i mit underliv (altså på lægemåden), var hans ekskæreste….

Det er godt nok 17 år siden de var kærester, de var kun kærester to måneder, og noget af det eneste han kunne huske om hende, var at hun havde givet ham en kønssygdom – men jeg blev alligevel ramt af en snert jalousi, som Ninjaman så har brugt hele dagen på at puste til.

Da en af pigernes legekammerater stoppede vores toilet med mindst 15 kilo lort og et par toiletruller, og Ninjaman og jeg stod og så lidt desperate på toilettet og overvejede hvem af os der turde stikke hånden ned og få det fikset, fik han lige nævnt:”læge-Lisa sagde iøvrigt at hun ALTID var den der stak hånden ned i toilettet derhjemme og sørgede for at det ikke var stoppet mere – sikken en heldig kæreste hun dog har…”

Jeg har en lav bræktærskel med den slags og faldt ikke for tricket, men skyllede alligevel min tallerken lidt bedre af, efter:”nu kan jeg huske en ting mere om læge-Lisa: hun var enormt grundig med at skylle opvask af altid…”

At læge-Lisa børstede alle sine børns tænder hver aften, uden at hendes kæreste behøvede hjælpe, altid gerne stod tidligt op, aldrig efterlod sine sko i sofaen og var sygeligt glad for at slå græs, havde de åbenbart også nået at få talt om, til den konsultation.

Er egentlig ikke så jaloux mere.
Men går fremover kun til lægen med nydelige små sygdomme – man kan sgu da ikke vise hæmorider eller spedalskhed frem til sådan en ekskæreste, kan man?

(Visited 44 times, 1 visits today)

7 thoughts on “Om ekskærester

 1. Ekskærester er de værste. Og lægeekser må være værre endnu.
  Jeg er af den (måske barnlige) overbevisning, at ekser bør tage en færge ud af verden, så man slipper for at støde på dem. For man støder altid på dem når man har glemt makeuppen på min. den ene side af ansigtet.

 2. Der er jo en grund til at de er EKS-kærester og sandheden er at du scorede ham, holdt fast i ham og fødte hans børn. Du er vinderen, også selv om du har lav bræktærskel og de færreste mænd (selv om de ikke altid indrømmer det) vil have en kvinde, der kan det hele på én gang. Og bare tænk på hver gang du skal til læge-ekskæreste, at måske er det dig med hæmoriden og spedalskheden, så er det hende med kønssygdommen ;D

  • Hæhæ – ja må nok fokusere på det – især det med kønssygdommen. Godt hun er begyndt at helbrede den slags, istedet for at påføre dem;)

 3. Åh, hvor herligt. Jeg kom til at læse blogindlægget på arbejdet, og måtte slå væk i en fart, da jeg ikke kunne forhindre et latteranfald…skidt når bossen kommer ind i rummet og kigger skummelt, da jeg normalt ikke sidder og klukker over mine rapporter 😀 Men dejligt med et grin, og hun lyder bare helt forrygende (og snakkesaglig), hende doktordamen.

  • Ja hun må virkeligt have været alletiders, med alle de talenter!
   Ærgeligt jeg nok skifter læge, og derfor ikke bliver hendes nye bedsteven

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *