Der er gået lidt for meget toastbrød/pålægschokolade/ketchup i mine børns kost på det sidste, og deres far og jeg blev enige om, at vi altså måtte stramme lidt op, og sørge for at der er lidt sundere madudvalg i huset.
Med dette i baghovedet, fyldte jeg kurven i netto med frugt og grønt, og købte endda også nogle ting jeg tænkte de ikke kendte så godt: abrikoser, kokosnødder og guavaer.
De blev begejstrede.
Kagemesteren ville gerne smage en abrikos, og skyndte sig at tage en bid.
Barn:”AD! Den har jo hår på?”
Far:”Nejnej, det er bare lidt dun.”
Barn:”fy for pokker! Det er jo ligesom at bide i en kyllings numse – det er små dunede kyllingebalder – AD!”
Sådan havde jeg aldrig tænkt på det før.
Vidste ikke engang at kyllinger havde balder?
(Visited 36 times, 1 visits today)
Haha ha. “som at bide i en kyllings numse”. 😀 (og det vil jeg så tænke på, hver gang jeg fra nu af spiser abrikoser)
Ja ja, hvis barnet ikke bliver konditor, kan hun da altid blive biolog – ser ud til at hun har den rette indstilling til zoologien 😉
Godt forslag! Eller man kan kombinere de to ting, og lave kyllingenumsekager
Indlæg som dette får mig til at glæde mig usigeligt til at min lille bavian begynder at lukke rigtige menneske-ord og ikke bare en strøm af gutterale lyde ud 🙂
Snit et kryds i toppen, hæld over med kogende vand og fjern kyllingenumsen og blot det smukke bare bløde … ja tilsæt selv superlativer …abrikoskød.
Hvis du får kagemesteren til at koge en sirup (1 dl. vand og 1 dl. sukker + lidt citron) og lader de halve hårløse abrikoser koge igennem så de er bløde men stadig har struktur – så har du det bedste til en gang morgen yoghurt eller måske en kage?
Selv kyllingenumser har potentiale i de søde – men ikke længere så sunde køkken.
Mmmmm det lyder lækkert!!! Tusind tak for opskrift, er vil vi helt sikkert prøve!
ADR!! Det er frugtterrorisme, det der!
Haha;)