Om baderingsmærker

Jeg har plaget mig til at måtte skrive en af mine yndlings-pinlig-historier her – om min søsters ungdoms scoringsforsøg, der på alle måder topper mine pinlige datinghistorier – selv den om min og Ninjamans første date – og derudover slår den sådan set også alle mine egne pinlige svømmehals-historier.

Da min søster var 15 år, var hun lun på en 20 årig livredder i den lokale svømmehal – lad os kalde ham Dennis.
Som jeg husker det, var Dennis karseklippet, tyrenakket og havde ikke en IQ på mere end to cifre. Jeg fattede ikke helt fascinationen, men hun var særdeles forgabt i ham, og fik pludselig en voldsom trang til at tage i svømmehallen hele tiden.

Hun svømmede løs flere gange om ugen – men han så ikke rigtigt til hendes side, andet end høflige nik. Til sidst besluttede hun at der måtte hårdere skyts til, for at få hans opmærksomhed, og investerede lommepengene i ny, meget sexet, badedragt.

Han ænsede hende stadig ikke, når hun svømmede forbi, før hun fik den lyse ide’, at drapere sin krop elegant ovenpå en kæmpestor badering man kunne låne – jeg tror det var en slange fra et traktordæk eller noget i den stil.
Yndefuldt poserede hun på den flydende ring, der hele tiden drev tæt forbi ham, så han rigtigt kunne få lejlighed til at se hvor godt den der badedragt egentlig sad.

Han lagde faktisk også mærke til hende.
Især da hun fik vredet sig så meget, at hendes numse røg ned i hullet i baderingen.
Her sad den fast.
Arme, hoved og ben strittede op i luften, bagdel var kilet fast – på en måde hvor det ikke rigtigt var yndigt.

Hun masede diskret for at komme fri – og så lidt vildere.
Nix. Den SAD fast!

Da hun denne gang drev forbi ham igen, med arme og ben hjælpeløst strittende op, spurgte han endelig om hun havde brug for hjælp, og hun måtte ydmyget nikke.

Han sprang i vandet, dykkede ned og skubbede på hendes balder.
Det virkede ikke…

Så tilkaldte han en livredder mere, der prøvede at hive i ringen, mens Dennis selv holdt i hende.
Det var ingen succes…

De to livreddere forsøgte at bakse hende og baderingen op på kanten – det lykkedes heller ikke.

Til sidst hentede den anden livredder noget spidst, og med et gigantisk BANG og efterladende et højrødt mærke bag på hendes lår, sprang baderingen.
Og hele svømmehallen bemærkede det.

Jeg tvivler på at hun har sat sig op i en badering siden…

(Visited 57 times, 1 visits today)

9 thoughts on “Om baderingsmærker

  1. Åhhh nej hvor pinligt! Jeg håber virkelig, at du giver din søster en stor æske chokolade for at være så ond at dele den her – men på den anden side, hun kunne jo bare have ladet være med at give efter og give dig lov 😉

  2. Der står veninde og i kommentaren står der søster, nu bliver jeg forvirret!? Aij, pjat, tak søster, for at du prøvede at gøre det mindre pinligt for mig ved at kalde mig din veninde.
    Jeg havde et stort rødt mærke om min ømme bagdel i en måned, men ham René talte da endelig til mig og han var faktisk en spændende oplevelse….

  3. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!
    Nej vent – jeg er ikke færdig!

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA…………………..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *