Om yoga

Jeg har været til yoga-introtime i dag.
Som blogget forleden, pressede Maren mig til at melde mig til, for at få en blød yoga-buddy.
Det var godt – omend hårdt og varmt.

Jeg synes jeg fik en del ud af det, selv om jeg brugte måske 10% af min fokus på at bekymre mig over min parkering af bil, som jeg ikke tror var helt lovlig – 20% fokus på ikke at komme til at hvæse:”LUKE, I AM YOUR FATHER!” på starwars-måden, da vi lavede Darth Vader-lignende vejrtrækningsøvelser – og 30% fokus på at undre mig over at den søde instruktør blev ved med at spørge til graden af sammenknibning i vores numsehuller.
Jeg er aldrig før blevet udspurgt om lige det, men det er åbenbart vigtigt i god yoga, at man har en stram ringmuskel – eller også var hun bare bekymret ved tanken om mulige gas-udslip, i det lille rum vi var i?

Nå, men de resterende 40% af min fokus var ret begejstret for yoga, så forventer at være slank og muskuløs – og stramnumset – inden sommer.

(Visited 34 times, 1 visits today)

One thought on “Om yoga

  1. Uh, endnu en blogger yogini. I bliver et killer couple, I to. Bløde, stramme eller noget helt tredje.

    Både numsehul og mærkværdige halslyde bliver ved med at spille en ret central rolle i astangaen, så get used to it først som sidst 🙂 Måske vi ses på måtten en dag ud i fremtiden (når jeg også kommer ud af starthullerne og får dellerne flettet ind i noget dyrestilling igen).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *