Om frække bævere

På mine børns skole i går, fremviste ældstebarnet stolt et projekt hun har været med til, hvor de har syet, broderet og vævet fjollede billeder af dyr.
Som det barnlige menneske jeg jo er, så jeg kun denne her:

20120315-110656.jpg
Det er en punker-bæver.
Og hvis nogen skulle have samme sjofle tankegang som mig, vil jeg bare lige forklare, at det er dens HALE man kan se, mellem dens ben…

(Visited 75 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Om frække bævere

  1. Hahaha. Det er fandme sjovt. Men jeg er også både barnlig og sjofel. Det værste er, at det er UMULIGT at se det som en hale, når man først har set det som… noget andet. Noget andet, der faktisk er både længere og tykkere end benene. Tror da nok lige, at der er nogle bæver-venner, der er misundelige, når der skal bades efter idræt.

  2. Ah, det skal nok gøre hin unge dreng eller pige pænt pinlig berørt når de finder ud af hvad alle andre synes det ligner.

  3. Haha – første tanke herfra var bestemt ikke ‘det er selvfølgelig bæverens hale’. Måske skulle broderilæreren have valgt en egyptisk-kunst-inspireret tilgang, hvor alting vises i mest karakteristisk form. Her tænker jeg umiddelbart, at bæver set fra siden er mindre oplagt til misforståelser om kropsdele.

  4. Kunne den der lærer ikke have hjulpet med at sætte halen sådan lidt ude i siden?
    For det der har sgu da aldrig været en hale – a nø høm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *