Om ens frisurer, del 2

Jeg bloggede her for nyligt om dengang Ninjaman og jeg havde ens frisurer: ens pagehår, ens hestehaler og ens pjuskehår.
Som en læser skrev, manglede vi bare den ens permanentkrøllede frisure.
Det er sandt, så langt gik vi dog ikke – men det gjorde mine forældre til gengæld!
Mine yndige unge forældre, i ca 1973:

20120219-144742.jpg
Fjern skægget og et par kilo fra min far, og du ville få kloner.
Det ser smart ud – mon jeg kan lokke Ninjaman med på en ens-frisure-revival, med en lille fællespermanent?

(Visited 80 times, 1 visits today)

11 thoughts on “Om ens frisurer, del 2

  1. Ej for helvede da også! De der brune flasker i bagrunden – vi står ligesom også til at arve en serie hver af dem… både i brun og grøn…

      • Jeg var lige ved at sige at vi ikke har andet; far er pharmaceut (som blev nørde forsker i virus) og ligner din far HELT VILDT MEGET. Altså dengang. Mor er oprindeligt uddannet apoteker assistent; så var hun med til at oprette Venstre Socialisterne i 1968 og så har den ellers stået på VS sommerseminar, vindmøller, miljøbevægelse, kvindegruppe, kommunalbestyrelse, amtsråd og lignende sager siden.
        Det der med pinlige forældre. Vi boede på landet, hvor alle var bønder eller fiskere. Min mor hang på en valgplakat for hippiepartiet (VS) i hele kommunen, iført fiks massiv blå brille. Når de andre gik til spejder, kunne vi da bare lege nede hos Bodil Marie i keramik kollektivet (for spejderne er jo fanden selv – de var kristne! Der måtte vi fandme ikke komme). Og far blev arresteret for en Greenpeace aktion. Og mor for en mod apartheid. Det snakkede de meget om i de andre hjem med kakkelborde.

  2. Pingback: Om mandemode | Superheltemors bekendelser

  3. Hvis man bandt en snor om deres ankler og hængte dem med hovedet nedad ved siden af hinanden, kunne de bruges som pong-ponger!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *