Om wellness – et mandagstip

Hulk, 5 år, og krea-Girl, 10 år, vil gerne give mandagstip om hvordan man laver wellness og forkæler fx sine børn eller en kæreste.
Det er noget jeg gør for dem en sjælden gang imellem, senest i går aftes, og de var rørende enige om at DET altså var et godt tip, som de gerne ville dele med jer.
Det er muligvis ikke det sjoveste mandagstip de kommer til at give – men det er faktisk en meget hyggelig ting at lave sammen – og de insisterede altså på at i godt ville vide det.

Hulk og Krea-Girl – om wellness
KG: “wellness var faktisk noget jeg lærte i min skole, altså om at give massage, og så var der en dag min mor gjorde det for os herhjemme. Altså: moren – eller kæresten eller hvem det nu er – skal starte med at gøre det klar: tænde stearinlys, slukke lys, lave fodbad og snacks. Så skal hun hente en og tage en med ind i det mørke badeværelse, hvor man får fodbad.”
Hulk:”vores fodbad lugter ligesom børstede tænder! Det er en god lugt.”
KG:”så sidder man allesammen der, i underhylere, med fødderne i badebaljen, og så får man smoothie med sugerør, og der er mørkt og kun stearinlys. Min mor putter nogle gange sådan noget saltnoget der skrubber huden, på fødderne. Så tager hun os bagefter med ind på vores værelse og pakker os ind i tæpper.”
Hulk:”ja jeg ligner en lille pølse når jeg bliver pakket ind! Også selv om tæppet er grønt – så er jeg bare en grøn pølse. Første gang vi legede den leg tænkte jeg lige om hun mon ville spise mig – altså også fordi der kom salt på mine fødder og der var krydderier i det der vand…”
KG:”det er hyggeligt at ligge der og være pakket ind og høre musik, og så får vi olie på arme og ben og bliver nusset lidt, og nogle gange hjælper vi også med at massere hinanden på ryggen. I går var det kun mig og Hulk, Hulk havde feber, så vi fik kun olie på armene, men det var ret hyggeligt og stille.”
Hulk:”vi gider ikke have vores mindste søster med – hun tisser overalt, det er der ikke meget wellness over! Og så plasker hun i sit tis, og det er bare så klamt!”
KG:”ja man skal gøre det ved nogen der synes det er hyggeligt og gider at tale stille sammen. I går talte vi om flyvemaskiner, og om dengang vi var små. ”
Hulk:”hvis nogen putter olie på ens arme, mens de taler om at de er saftige og giver en mere mad imens, så skal man lige tænke på om de vil spise en… Men ellers elsker jeg det meget. Vi skændes slet ikke når vi leger det, vi er bare smaddersøde. Så det kan man jo godt lige tippe menneskerne om: hvis børnene er dumme, så giv dem smoothies, fodbad og tæpper. Så kan man slet ikke finde ud af at være sur mere!”
KG:”man skulle faktisk gøre det i stedet for krig eller i folketinget! Bare fodbad til folket! Haha!”
Hulk:”der er noget der er dumt ved wellness: hvis der ikke er nok snacks! I går fik vi kun smoothies,og chilinødder der var alt for stærke til mig… Næste gang tror jeg nok lige at det ville være en god ide med nogle ordentlige snacks! Men ellers synes jeg man skal prøve det. Det er et rigtigt godt mandagstip!”

(Visited 77 times, 1 visits today)

23 thoughts on “Om wellness – et mandagstip

 1. Fantastisk tip – er sikker på at der ville være betydelig mere fred i verden, hvis der var meget mere fodbad, smoothies og tæpper … det er i hvert fald tre ting der gør mig gladere.

 2. Hahaha, jeg elsker Hulks mistanke om at hun måske skal spises i stedet for wellness. Kryderier i vandet og olie på kroppen mens man bliver ‘fedet op’ med snacks! 😀

  • Ja jeg må nok til at stoppe med at nappe i hendes buttede kinder og sige at de er lige til at spise, for det lader til at gøre hende nervøs…

 3. Jeg synes der her er sjovt: Hulk:”vi gider ikke have vores mindste søster med – hun tisser overalt, det er der ikke meget wellness over! Og så plasker hun i sit tis, og det er bare så klamt!” Her i huset har vi en lillebror på 21 mdr, og han tisser også hver gang bleen kommer af og plasker rundt i det 🙂

 4. “Fodbad til folket” <3 Det er det sjoveste jeg har læst længe. Skønne unger! Og det hidtil bedste mandagstip. Hvor er det dog en fantastisk ide, at lege Wellness Spa med sine unger.. Du er en fantastisk mor!

  • Det er altså ikke noget med at være fantastisk mor eller ej – når man først får taget sig sammen, er det ret hyggeligt og kræver ikke det store

 5. Hulk er jo decideret det sødeste lille væsen: “Næste gang tror jeg nok lige at det ville være en god ide med nogle ordentlige snacks!”
  SÅ sjovt!

 6. Det er da bare en af de bedste mandagstip 🙂

  Det er da vist noget, som skal indføres herhjemme 🙂
  Hvilke snacks går så an ifølge Hulk?
  Nu må jeg jo hellere gøre det HELT rigtigt 😉

  “man skulle faktisk gøre det i stedet for krig eller i folketinget! Bare fodbad til folket! ” – Hun er da bare det klogeste barn ever!

  Knus Krissy

  • Ja det er faktisk vildt hyggeligt!
   Yndlingssnacks er sådan noget med nødder, der IKKE er stærke.
   Eller saltstænger.
   Gav dem også engang vingummi, men de blev vildt ulækre af at stå i fugtigt badeværelse og blive gramset på med våde fingre.

 7. Pingback: Om koreansk kannibalisme | Superheltemors bekendelser

 8. Pingback: Om massage-fredage | Superheltemors bekendelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *