Om hjemmefarvning

Har været lidt for uheldig med frisørbesøg på det seneste – og er derudover flad – så havde tænkt mig at vente lidt med at gøre noget ved mit hår.
Men så opdagede jeg til min skræk lige en masse grå hår i min skilning, som der ikke havde været der før… Jeg har kun kunnet se de der grå hår når jeg har spejlet mig, og syntes jeg lignede en gammel heks – så jeg greb til hjemmefarvning.
“Naturlig blond” stod der på flasken – “musebrunt med kraftigt grønligt skær” er resultatet…
“Det får dine øjne til at se ekstra grønne ud, på en flot måde!”komplimentere Ninjaman mig – men det trøster altså ikke. Er sikker på at Shreks øjne også ser ekstra grønne ud mod grøn hud – og det ønsker jeg mig egentlig heller ikke.

Nogen der ved hvilken farve man skal putte i for at få grønt skær væk? Tror jeg er nødt til at gøre et eller andet, dukker mig når jeg møder spejle…

(Visited 934 times, 1 visits today)

29 thoughts on “Om hjemmefarvning

 1. Skynd dig ud og købe noget hårfarve med røde toner i, og det grønne vil forsvinde som dug fra solen

 2. Rød er grøns komplimentær farve. Men om det hjælper på hår ved jeg godt nok ikke. For det betyder jo, at det samtidig kan fremhæve det grønne.

 3. De gange jeg har lavet den der (desværre er det sket flere gange), har jeg købt en ny farve i en mørkere tone. Sådan mellemblond/lysebrun ish, eller mørkebrun hvis det har været helt galt (som den gang jeg kom til at farve det i en morgenurin-agtig nuance). Men ellers kan du købe en colorcorrecting shampoo. De er lilla og trækker det grønne ud, men det virker desværre ikke permanent og det er lidt en dyr affære.

  Held og lykke. Sådan noget med ens hår er eddermame en moodkiller.

  • Tak! Hm – Mørkere?
   Drømte bare om lidt lysere hår, uden gråt.
   Shampoo lyder besværligt…

 4. Øv, mand! Jeg genkender godt følelsen fra dengang, jeg ved en fejl blev blond. Det er ikke pænt, når man er sådan lidt… latino :-D. Jeg var seriøst ved at græde, hver gang jeg så mig selv i spejlet. Jeg tror altså, en frisør ville sige, at du skulle konsultere en frisør, fordi det er noget med, at man kan komme til at lave endnu mere ballade. Når det er sagt, synes jeg faktisk, at Ninjaman er er utroligt sød (eller bange?) på glasset-er-halvt-fuld-måden. Pøj pøj med det.

 5. Ihh nu er det jo farligt at give tips når man ikke er sikker. Men mener at have læst at ketchup fjerner grønt skær i håret.. Tjek evt lige på google inden du går i gang.. 🙂

  • Men selv hvis det ikke virker, vil ketchup gøre mig helt uimodståelig i kærestens øjne!

 6. Det eneste der virker er en tur til frisøren, hvis det skal blive ordenligt :/ Du kan evt. bestille tid hos en elev der er i praktik istedet for en færdiguddannet – det er billigere! 🙂

  • Argh stoler da slet ikke på elever når uddannede frisører de sidste to gange har fucket hår op?

   • Jeg bruger altid kun elever!
    De er meget mere bange for at klippe for meget af, eller fucke up i trækker tider, så de tjekker og dobbelttjekker sig selv!

 7. Køb en lys farve…altå en tone 10 med lidt rødt/orange i. (Se om du kan finde en farve der hedder 10,06, 10,6, 10,04 eller 10,4) Du bliver ikke rød. Det grønne ‘spiser’ den varme farve.

 8. Jeg VIDSTE bare, der er en grund til, at jeg altid har insisteret på at gå til frisøren frem for hjemmeklip. Og de eneste 3 gange i hele mit liv, der er kommet noget kulør i har det også været hos nogen, der har en uddannnelse.

  Frisørskolen kan helt sikkert hjælpe dig – og jeg er sikker på, det er win-win, for de får mulighed for (under supervision) at løse et sikkert ikke ualmindeligt problem hos fremtidige kunder, du får den optimale løsning og priserne er budgetvenlige: http://www.kbhfrisoerskole.dk/Elev-behandlinger.aspx

  (Og nej. Jeg har ingen aktier i det eller noget)

 9. Jeg kan virkelig varmt anbefale Salon Gold i Vanløse ( http://www.salongoldhaircut.com/ ) Jeg havde på et tidspunkt grønt skær af for meget hjemme farvning 🙁 Så sagde min veninde at hun havde en frisør i Vanløse som var rigtig god og billig. Du kan tjekke hjemmesiden for deres priser for ved ikke om du har langt, kort eller skulder længde hår. 🙂

  Håber du kan bruge det!

 10. Hej!
  Hvor surt!! Før du går amok med endnu en farve på nyfarvet hår – det giver tit et meget uheldigt resultat, da der gerne skal gå noget tid mellem farvningerne – så overvej at prøve John Friedas Colour Renew Shampoo og Balsam. Fås på nettet til ca 90 kroner. De har et lilla farvekompleks, der trækker messingfarver/grønne tone ud af håret. De virker gradvist, så du selv kan styre resultatet og ikke pludselig står med endnu et uønsket resultat.

  Held & lykke

  Gitte

 11. Nogen gange er man nødt til at reagere.
  Jeg fik engang et råd om ketchup i samme situation og det vil jeg gerne advare mod. Nu kan jeg se i det ovenstående at en gengiver det råd. For mig gjorde det det kun værre. Nogen siger det hjælper når håret får grønligt skær af for mange svømmeture i klor.

 12. Men jo ketchup fjerner det grønne skær – hvis det kun er det der er målsætningen er det vel en succes..

 13. Jeg har hørt noget med at opløse/knuse en masse panodiler i et glas vand og så skylle håret i det. (noget med nogle stoffer i pillerne, fjerne det grønne osv). Om det er fis og humbug ved jeg ikke, men det er i hvert fald billigt og forholdsvis enkelt:)

 14. Der er desværre ingen vej udenom – rød virker!

  Og selvom Ninja-man ikke drømmer om Yvonne – så er det vel at foretrække frem for grønt?

  Held & lykke 🙂

 15. For at fjerne grønt skær i håret, så skal du komme rødt i!
  Hilsen den tidligere frisørelev 🙂

 16. Pingback: Et uventet resultat – a true story #1 « stopdetdog

 17. Jeg havde en uheldig tur til frisøren og fik også grønligt skær. Jeg ville have mørke striber i mit lyse hår, for at få min egen mørkeblonde/levverpostejs farve. Jeg købte “revlon nutri color creme 734”, det er en shampo med varm/rødlig farve i. Den fjerner det grønne skær og giver en lidt rød tone

 18. Så vil jeg lige fortælle at jeg netop har været igennem nøjagtig samme process.. mit hår er også brunligt med grønt skær af den samme hårfarve som du har brugt.. så i morgen vil jeg kontakte Swartzkopf,,, er det i orden at jeg henviser dem til din blok så de kan se at det ikke er et enestående tilfælde.. ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *