Vinder af gavekort til superbest

Fødselsdagsbarnet fik lov til at udvælge vinderen, med lukkede øjne og pegen på computerskærm: det blev Aniina! Send navn og adresse til superheltemor @ dk.
Og til jer andre: har i ønsker til mandagstips-emner, spørger mellempigerne.
Hulk siger at hun er ekspert i emnerne: kager, venner, petshopfigurer, kagefilm, iPad, tegninger og chokoladekage, og FF er (efter eget udsagn) ekspert i: kolbøtter og “svære ting”.

(Visited 19 times, 1 visits today)

12 thoughts on “Vinder af gavekort til superbest

  1. Jeg vil gerne høre pigernes bud på hvordan man holder en god ferie hjemmefra eller hvad de synes en god far er eller hvordan man er en god mor 🙂

  2. Jeg har et ønske som egentlig ikke er til et mandagstip, men er til et indlæg fra dig! Nu hvor du har 3 halvstore piger og en lille én som måske er lidt på vej i trodsalderen (eller selvstændighedsfasen som det jo hedder), så kan du måske fortælle en mor til en temperamentsfuld pige på næsten 3 år, hvornår det bliver bedre!!
    Man kan sikkert læse en masse tykke børnepsykologibøger om emnet, men jeg er bare virkelig interesseret i at høre erfaringer fra en sej erfaren 4 børns mor!

  3. Jeg syntes egentlig at kagefilm lyder meget interessant. Mest fordi det er en genre, som jeg ikke vidste eksisterede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *