Om onde gerninger

Jeg er ikke bange for dyr – undtaget naturligvis hajer, krokodiller og heste – og forstår ikke helt det der med at stå og skrige over en edderkop.
Jeg slår helst ikke edderkopper ihjel, bliver faktisk lidt trist hvis nogen gør det foran mig, og bruger hellere tid på at fange dem og bære dem udenfor – for da vi ikke er de store rengøringsentusiaster, skal vi helst ikke have dem til at lave flere spind herinde…
I går da jeg fangede og smed en edderkop ud, vendte den sig om og så på mig med sådan et blik her, og jeg fik dårlig samvittighed..
For jeg VED jo godt at jeg ikke sender den ud til et liv med sambarytmer og pina coladas, men bare en forsinket død i sneen. Så ingen grund til at føle mig hellig over ikke at klaske den fra starten af!
Ninjaman forstod ikke helt problematikken, før jeg tegnede den her. Nu synes han også det er synd, og at jeg er et dårligt menneske.
Tror vi ender med at indrette et kælderrum til edderkopper, så de kan have en lun og tryg vinter, uden at lave spind i hele vores hus!

(Visited 99 times, 1 visits today)

5 thoughts on “Om onde gerninger

  1. Jeg har forsøgt den strategi – de små edderkoppebørn er vældig søde mens de hænger "til tørre" deres mors spind. Og de laver som regel spind op under loftet, hvor man jo alligevel ikke opdager det. Men en dag blev vi invaderet af fluer (ja, jeg mener INVADERET – vi havde glemt at skifte kaninburet under en hedebølge), og så flyttede alle edderkopperne. Pist. Man skulle ellers tro, de gad at hjælpe med at komme fluerne til livs, men det var åbenbart for meget. Vi bor i en lejlighed på vesterbro 🙂 Og i øvrigt – jeg synes du er vildt sjov og dejlig, tak for din blog!Kh Mette

  2. sådan har jeg det også med edderkopper!!! Et sted hørte jeg at mange edderkoppe indenfor betyder et godt indeklima…..Men jeg bliver megaprovokeret når min rengørings-besatte svigerinde kommer forbi og hun fægter med armene mens vi snakker (hun prøver at fjerne vores spind…)ja, her er altså lidt beskidt og en smule rodet, vi prioriterer hygge fremfor rengøring, lidt skidt har aldrig dræbt nogen…

  3. åh grin 🙂 jeg fandt og læste hele din blog igår fra ende til anden – hvor er den god og sjov. glæder mig bare så meget til at følge med. har du et link til din bog eller er den hemmelig?kærlig hilsen fra din nye fan (ikke stalker, bare rolig…)

  4. @Anja: tror du stadig jeg får god karma, trods sneklædt døende edderkop?frygter det var karmaskadeligt at smide den ud…@Mette: skodedderkopper du har – mine er god imod fluer, sig til hvis du vil have nogle aflæggere? Og tak!@Jessica: det er PRÆCIS sådan vi ogsåhar det!@ karoline: tusind tak for søde ord! Jeg er lidt semianonym og gider ikke kunne Googles eller facwbookfindes, så du må desværre undvære min bogtitel – den er iøvriht heller ikke sjov, men ret så seriøs, så det r helt noget andet;-)Eksamenslæs nu pænt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *