Om møgugen – i tal

Denne uheldige uge i tal:

Antal hundelorte jokket i: kun 1. Men den nåede at blive spredt over et betragteligt areal indendørs, før jeg tog støvler af…

Antal madpakker smurt af mig: 1. Det sker sjældent at jeg står for madpakker, så jeg var stolt af mig selv. Modtog følgende SMS fra den 10 årige klokken 12 i dag: “Pannde kagen i min madkasse har spild suker så nesde gan du puter pannde kage i min madkasse så put to styker papir på!”
Havde jeg forventet kys og tak for den pandekage? Muligvis. Men nu har jeg da endnu en undskyldning for ikke at stå for madpakker fremover: er ikke i stand til at pakke pandekager ind….

Antal vigtige ting glemt: 2 :
– krea-Girl burde have haft kage med i skole onsdag, og var helt nede over at den var blevet glemt.
– Og jeg burde have taget cykellygter med på arbejde mandag, og trak cyklen 3 km hjem…

Antal dage kommet for sent: 2:
– Tirsdag: stod jeg klar ude ved bil, med fire unger der skulle afleveres – bilnøgle befandt sig desværre i ninjamans bukselomme… Kom en time for sent, og måtte bide mig selv hårdt i kinderne, for ikke at lære pigerne nye bandeord.
– Torsdag: ringede vækkeur ikke, og vi sov halvanden time over os… Ninjaman fløj ud af døren og kom kun ti minutter for sent, og jeg møder sent og fik derfor æren af at aflevere fire børn 1-2 timer for sent, og undskylde over for lærere og pædagoger.

Antal dobbeltbookninger: 2.
– Diskofesten på børnenes skole – hvor den yngste skal have en voksen med, og der er købt billetter til – er på samme dag som jeg skal til julefrokost…
– Annoncerede glad på arbejde at vi skulle til Grønland og besøge min moster. Desværre havde jeg taget fejl af ugerne og har købt flybilletter til ugen før min ferie – hvor jeg faktisk har planlagt vigtige ting på jobbet, og egentlig ikke burde kunne tage fri…. Billetter kan ikke ændres, så både ninjaman og jeg må tigge kolleger om at bytte ferieuger…

antal dage hvor vi har formået at holde den planlagte sundhedskur med ingen slik, fedt, alkohol: 0. Der har simpelthen været for mange grunde til at have ondt af os selv – og at ligge i fosterstilling foran fjernsynet, iført dyne, og stene tvserier(er ved at se Dexter) og æde chokolade, er den eneste kur mod møguger!

(Visited 42 times, 1 visits today)

13 thoughts on “Om møgugen – i tal

  • Årh tak – trængte ihvertfald til pandekys!
   Nå, men i aften var hyggelig. Lidt kærestetid og rødvin hjalp på det – og så kan næste uge jo kun blive bedre!

 1. Øv uge er vist dækkende.

  Og så lige: man har altid 14 dages fortrydelsesret på varer købt på nettet … Også flybilletter. Mener jeg bestemt. Er det gået?

  • Anna og Kristine: det var ekstrabillige billetter, der blev “låst” for at holde prisen. Øv

 2. Hvis i flyver med airgreenland ville jeg altså lige ringe til dem først før i begynder at ændre jeres ferieplaner. De har før ændret billetter, selvom det er restriktive billetter og det lyder som om der er god tid til, så prøv:)

 3. Det er sådan nogen ting der virker fuldstændigt opgivende lige her og nu – men i det store billede ikke spiller en rolle – fordi I har så meget andet gående for jer.

  Og lorten kan fjernes, sukkeret overleves (både det i madkassen og det der inhaleres i sofaen) og det lyder til at ferien også er fikset.

  Ta’ en dyb indånding og tænk på hvor kedeligt det blir’ når ungerne er væk, jobbet stoppet og der ikke er noget der skal nås … -)

  • Tak Rikke i sandaler – kloge ord! Og di har ret – og vi ved det godt.
   Men det kan nu godt være surt når man står i det…

  • Kongmor: jeg var sgu også indebrændt over de nøgler – men han var så flov og kom med chokolade og kys om aftenen, hvilket var et smart træk!

 4. Dexter og chokolade kan kurere det meste! 🙂
  (jeg har også først lige “fundet” serien, er dybt opslugt af første sæson og har vist nok gættet hvem der er icetruckkiller’en)

  • Ja Dexter styrer! Vi er på sæson 5, men overvejer at se dem forfra…
   Ser udelukkende dvd-serier herhjemme, det er så hyggeligt at være fælles om, og man kan selv styre om man vil se 1 eller 4 timer i træk en aften

 5. Præcis det samme her!
  Vi er så også sådan nogle freaks som ikke har tv netop af den grund, at vi gerne vil have, at det skal være et aktivt tilvalg, når vi ser noget og ikke bare en refleks at tænde for flimmerkassen. Men nogle gange betyder det så også, at vi er håbløst bagud med at finde de gode serier. 🙂

 6. Altså kan godt se det har været en skod uge på alle fronter – Men det jeg lægger mest mærke til er, hvor sej du i virkeligheden er.
  Du ved det sikkert ikke engang selv – men jeg synes det var fantastisk, at du valgte at gå 3 km, fordi du havde glemt cykellygter, fordi du givetvis er en ansvarlig mor, der ikke gider komme hjem halv kørt ned. Se der er jeg jo en sjuft og alt for doven – Jeg havde cyklet alligevel. Og prøv at hør, hvis jeg havde 4 børn, var vi aldrig kommet på ferie, så bare det at du har fået bestilt en, er sgu da flot. Og jeg starter alkoholfri uge hver mandag…for der er ligesom altid en anledning. Men det gode ved mandag, er at man kan starte forfra:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *