Om forskelle på drenge og piger – et mandagstip

Jeg havde frk fantastisk og hendes bedste ven(og “ekskæreste”): “superkaratemester-C” (han har selv valgt blognavn – og kan ikke karate, men det er en uvæsentlig detalje), med ude at skøjte i går.
Da vi bagefter sad og drak kakao, talte vi om det der med om der var forskelle på drenge og piger, og de var meget ivrige efter at fortælle, og ville gerne give mandagstip om det.
“superkaratemester-C” og frk fantastisk – om drenge og piger
C: “jeg synes den største forskel er, at piger har lange øjenvipper og føder børn. Drenge kan ikke føde børn.”
Ff:”og piger går med sminke.”
C:”arh – det kan drenge altså også godt. Jeg har haft pudder og neglelak på. Min storesøster og hendes veninde klædte mig ud som en pige, med Justin Bieber bluse, paryk og sminke. Det var sjovt!”
Ff:”ja og da vi var små dansede vi begge to rundt i balletskørter, det har vi billeder af.!”
C:”det kan jeg ikke huske…”
Ff:”i min skole er der kun to søde drenge. De andre driller og gør irriterende ting… Drenge har mere brug for frisk luft end piger har, så vores lærere sender nogle af drengene ud for at løbe engang imellem.”
C:”drengene i min skole er søde, men der er tre dumme piger, der vil bestemme alting. Når jeg bliver gift med Hulk, skal hun ikke bestemme alting. Vi kan skiftes – så bestemmer hun en dag, og så bestemmer jeg den næste. Hjemme hos mig, er min mor og far gift med hinanden – og min mor bestemmer faktisk alt! At vi skal tie stille fx. Og hvis mig og min far skal installere et spil på ipaden, så kommer hun nærmest og truer os til at lave noget andet…. Det er tit damerne der vil bestemme alt! Men de er heldigvis også pæne. Min mor er rigtigt smuk, og faktisk også sød.”
Ff:”piger er smukke og drenge seje? Nå nej, du er jo også pæn, selv om du er en dreng – og jeg var sej på skøjter…”
C:”ja, vi er begge to pæne. og Hulk har smukke brune øjne, hun er også pæn.”
Ff:”jeg kan godt lide at lege med C, selv om han er en dreng. Fordi han både er hurtig og så også kan være sød.”
C:”jeg kan godt lide piger. Jeg havde mange kærester i børnehaven – måske to. Nu har jeg kun Hulk. Vi skal giftes.”
Ff:”ja og Hulk siger i skal bo i et orange hus.”
C:”nå, men jeg vil bo i et hvidt hus – så det er bare ærgeligt for hende, for vi har jo aftalt at drenge godt må bestemme noget også! Men hun må godt bestemme at vi skal arbejde i hendes konditori. Hun laver kagerne og jeg sælger dem. Min far synes jeg skal være blikkenslager. Det synes jeg faktisk også er et godt håndværk!”
Ff:”jeg vil måske være frisør. Det kan drenge også være. Drenge kan være alt – men de ser fjollede ud i ballettøj, så det tror jeg ikke de gider…”
C:”haha – ballettøj! Men drenge kan godt have en lyserød trøje. Så der er ikke så meget forskel på drenge og piger.”
Ff:”bortset fra at næsten alle dem fra min skole er irriterende….”

(Visited 71 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Om forskelle på drenge og piger – et mandagstip

    • Jamen det var skam en ordre! De har kendt hinanden fra de blev født, men da de var 3-4 år besluttede FF sig for at hun ikke gad det der med kærester, og fortalte ham at han kunne få hendes søster. Han er et lydigt barn…

  1. Pingback: Om knald | Superheltemors bekendelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *