Om mimik

Ninjaman har optaget en film til i aften, men handlingen var mere kompliceret end min trætte hjerne kunne klare, så nu sidder jeg bare og stener lidt avis, dameblade, wordfeud og sms’er, mens jeg med jævne mellemrum ser op og kritiserer filmens hovedperson: Clive Owen.
Han er ret glad for at se sammenbidt ud, og kan spille en hel film, med kun et enkelt ansigtsudtryk.
Sådan her ser han fx ud, når han spiller bange:

20120108-214638.jpg
Og her er han vred:

20120108-214659.jpg
Og her er han så utroligt forelsket:

20120108-214802.jpg
Ja, jeg kan være meget irriterende at se film med, men Ninjaman er heldigvis enig i min vurdering af clive owens mimik, så han bliver ikke (alt for) træt af at høre på mig.
Og – inden clive Owen fans myrder mig: jeg er sikker på at han er enormt flink, og ikke alle hans film er dårlige – men er det ikke rigtigt at han lidt for ofte får roller, hvor de får ham til kun at have et enkelt, sammenbidt, udtryk i fjæset hele vejen igennem?

(Visited 83 times, 1 visits today)

9 thoughts on “Om mimik

 1. Giver dig ret – men han må nu gerne lave det ansigt hjemme hos mig 🙂
  Han er en UTROLIG meget mand-mand og en pæn en af slagsen.

  • Haha – jamen jeg er da enig i at han ikke er spor grim – men han ER lidt for glad for at se sammenbidt ud, i alle scener.

 2. ahahahaha hvor sjovt! Jeg har ofte irriteret mig over det samme med Keanu Reeves, som heller ingen ansigtsmimik har, men jeg har aldrig før tænkt over det i fht. Clive Owen, men jo, du har da ret!

  Måske er det derfor, at de begge primært har lavet actionfilm? Folk med gummi-ansigter laver komedier i stedet for.

 3. Hvis det er noget trøst, græder han (hvor han altså har et andet udtryk) i filmen Trust fra 2010, en film der i øvrigt snød os noget så gevaltigt da vi så den sammen 4 tøser, for det cover den danske udgave har fået indikerer ACTION og læser man bagpå tænker man ACTION ala 24 – redder han sin datter inden det er for sent!

  Men det handler filmen stort set ikke om, der var faktisk et mindre klicheramt budskab.

  sikke en omgang 😛 men Clive Owen kan faktisk lave andre ansigts udtryk 😉 )

 4. Nej, jeg kunne heller ikke blive enig med mig selv om jeg skulle sælge den eller ej, det var ikke lige min type film 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *