Om at få tæsk i wordfeud

Jaja det her indlæg er så kun spændende for de af jer der også spiller wordfeud på mobilen – og selv for jer er det måske ikke overdrevent spændende, men altså: det er hverdag, og jeg skal cykle på arbejde, OG aflevere de to mindste først(trækker cyklen de 2 km hen i børnehaven, mens de sidder på den og brokker sig), så jeg er sur og uinspireret.
Vidste i at en kvart million danskere spiller wordfeud? Det er jo helt vildt mange…
Nå, nok kedelig snak. Her er billedet – af hvordan en random modstander tværede mig ud – med et enkelt ord…
Imponerende, ikke?

Jeg vil forsøge at skrive et rigtigt blogindlæg i min pause senere.
Ind til da, må I gnække skadefro over min ydmygelse…
20120105-082927.jpg

(Visited 126 times, 1 visits today)

14 thoughts on “Om at få tæsk i wordfeud

 1. But how? Det er jo ikke engang fordi alle tw eller dw ligger under? Eller? Skal du forresten snart have revanche?

  • @albertesmor: det tror jeg se gjorde – det var en random plade, hvor den slags felter ligger tilfældigt. Revanche? Gerne. Skal bare lige være færdig med et par spil;-)

 2. Hvorfor sidder TL, DL, TW osv. kastet rundt? Når jeg spiller sidder de et sirligt mønster og det samme hver gang. Så er det ikke muligt at ramme TW to gange på samme ord… Og hvad filan betyder tampet??

  • @line: det er en random plade, hvor de netop sidder kastet rundt. Man kan selv vælge plader.
   Og tampet er datidsform af “at tampe” – altså slå på noget?

 3. Ha Ha Ha Ha Ja det er fandme da op ad bakke, hvad var dit træk – resigne? Det er jo iøvrigt frygtelig vanedannende, kæft mine unger bliver fejet af meget for tiden, suk… ved slet ikke hvordan jeg skal få tid til at arbejde når jeg starter op igen efter barsel lige om lidt… kh
  Dorthe

 4. Jeg spørger dumt. Det gør jeg helt sikkert. Men hvorfor over 800 point for det ord?? Det svarer jo ikke til de tal som står på bogstaverne? Er det fordi det ligger tæt på TW/DW osv? Jeg forstår det ikke.

 5. Hehe… Det er min veninde 😉 Hun smed også billedet på facebook efterfølgende, så det er ret sjovt at finde ud af, at hendes random modstander er dig 😉

 6. Øv, og jeg sad ellers lige og var så stolt over mit 216 points ord (også med random-board). Det er stadig det højeste, jeg har prøvet at score.

  Men vildt nitte at starte et spil sådan. Fortsatte du?

 7. Øv, – det er da garanteret fordi hun har den der snyde-app til Wordfeud. Man skulle kunne vælge om man spillede med eller uden den, ellers er der jo ikke rigtig noget konkurrence i det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *