Om jule-gas

Kloge Dines bloggede i dag, om det uheldige i at være spærret inde på få kvadratmeter med hele sin familie, når maverne rumler med fæle prutter, dannet af tung julemad.
Det kan jeg også godt skrive under på.

Normalt holder vi jul selv, så jeg har aldrig tænkt over problemet før, for det har været ok at fimse rundt i nattøj og uglet tøj hele den 25., mens ungerne legede med deres legetøj.
I år er vi jo så hos Ninjamans familie, og da vi vågnede i morges – Ninjaman og jeg sover med alle fire unger i et lille gæsteværelse – duggede ruderne og vores øjne løb i vand af lugten i rummet.

Dagen i dag bød på stor familiejulefrokost, så jeg har brugt meget af tiden på at melde mig frivilligt til alle mulige opgaver der kunne give lidt “luft”: puttede superbaby i barnevogn, hentede stole i kælderen, bar flasker over i garagen, gik ud med skrald – har nok lignet en der desperat forsøgte at indynde mig og gøre et godt indtryk, i virkeligheden har jeg bare været pilrådden indvendigt…

Nye mængder fedt, kalorier og and blev fyldt i maverne igen i dag – så jeg tror vi er nødt til at køre med nedrullede vinduer hele vejen hjem til Sjælland i morgen tidlig – superbaby lugter allerede fælt nu, og jeg måtte trække vejret gennem munden mens jeg puttede hende.
Julens rigtige duft er desværre ikke udelukkende nelliker, kanel og mandariner….

(Visited 104 times, 1 visits today)

11 thoughts on “Om jule-gas

 1. Hej

  Nu forstår jeg bedre, hvorfor min mand ikke lige frem lukkede juleduft ud af den bagerste ende i går…. Han burde vist være blevet sat til at rende udenfor lidt…hehe….

  Når jeg går ind på en af dine andre indlæg via rss-feed, så bliver jeg smidt over på denne side… Lidt surt, når jeg jo gerne vil læse de andre indlæg også…:-P

  Knus Krissy

  • Jamen julemad handler da kun om fedt og proteiner!
   Måske spiser du bare al for sund julemad? Kom og spis med os næste år, så skal jeg nok få smadret din mavesæk med lækker fedt!;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *