Om julefrokost-sabotage

I morges var jeg til frisør, og gav hende beskeden:”bare lidt studsning af det skulderlange hår, og lidt lyse reflekser, så den leverpostejfarvede udgroning ser lidt mere blond ud.”
Det tolkede hun som:”klip det voldsomt kort, og gå amok med striber i alle regnbuens farver!”
Jeg var lidt skeptisk da jeg så mig i spejlet, og spurgte forsigtigt om hun ikke syntes mit store hoved lignede en bowlingkugle, med det korte hår? Det syntes hun ikke.
Det første Hulk sagde da hun så mig, var:”Hej mor, dit hoved ligner sådan en stor bold nu”, og Ninjaman suppelerede med komplimenten:”ja, of farven er virkelig forstadsagtig – sådan lidt Tåstrup måske?”
Derefter tilbød han at rette frisuren til, så det ikke var helt så boldagtigt.
Han plejer at være god til virkeligt mange ting, så efter lidt pres, lod jeg ham og en saks komme i nærheden
af mit pandehår.
Han sagde frisør-agtige ting, on hvordan han lige ville skråne det lidt, og klippe op i det – men faktum var ar han bare gav mig et halvt pandehår – altså jeg har nu pandehår i venstre side…
Kunne godt have slået ham og hans overtalelsesevner lidt der, men havde ikke tid, for opdagede lige at alt afklippet hår nu sad i mit ansigt, og lignede skægvækst…
Efter at have pillet fipskæg og overskæg af mig selv, skyndte jeg mig at lægge ekstra meget makeup, for at komme til at se lidt feminin ud igen.
Kom til at lægge så meget på, at jeg ligner en mand i drag – og sikkert har skæglignende hårafklip til at supplere looket.
Det bliver en god julefrokost jeg skal til nu…
Tror jeg rammer noget snaps, til jeg glemmer at jeg ligner en mand, med halvt pandehår.

(Visited 206 times, 1 visits today)

22 thoughts on “Om julefrokost-sabotage

 1. Hmm… Siden det ikke er første gang, du blogger om dårlig frisør-oplevelse, vil jeg videregive et telefonnummer til dig. :)Jeg har en lang historie bag mig med mere eller mindre vanvittige frisører, og jeg har været skuffet over dem alle. En af dem erklærede endda stolt, at hun havde fået mig til at ligne et rensdyr, og det havde jeg på ingen måde bedt om… Og så stødte jeg ind i Christian von Buchwald. Og den mand kan alt. Han har gode og ærlige idéer, hvis man ikke selv har nogen, og så er han hamrende dygtig! (Og man må selv vælge musik, når man er der, og han har altid øl i køleskabet…)Christians nummer er: 33122292. Hans salon ligger i Studiestræde 18, KBH K. Prøv ham næste gang, hvis du ikke vil ligne hverken en bold eller en zebra. 😉 Og hils fra Anja Christophersen.

 2. Ja Clarke, det gør jeg bestemt. Hjemmesiden er ikke blevet opdateret med billeder siden den forrige ejer – derfor henviste jeg ikke til den. Christian er (selvfølgelig) også i stand til at lave den slags hår, men med en baggrund hos Stender og Dennis Knudsen kan han også sit håndværk bedre end de fleste. 🙂

 3. Jamen Oberst Anja, så siger jeg også tak for tippet og vil opsøge ham snarest. Jeg har krøller og savner så meget en god frisør, der gider at høre hvad jeg siger.

 4. Tusind tak for konkrete frisørtips! Skal klart have en bedre frisør næste gang – og Ninjaman får aldrig liv til at røre e. Saks igen!Er dem i anbefalede meget dyre? Hende ned champignonhåret og hende med boldhåret var begge billige nok til min økonomi – men er altså frisk på at betale en smule mere næste gang, hvis det kan afhjælpe idiot-look og brandertbehov…

 5. Man må aldrig sige sådan til frisører. Jeg tror de gør det med vilje, som når apotekere råber SKEDE og INDFØRINGSHYLSTER vildt højt. De piner os. Jeg fik lavet en tilsvarende: "lidt etager, men IKKE FOR KORT" blev til Pia Kjærsgaard-fritz, komplet med skråt konepandehår. Og det var endda efter jeg havde sagt, at det var dejligt, at det forreste var blevet lige så langt som resten. Det skulle så lige studses til ukendelighed. Ko.

 6. Jeg tror egentlig, at priserne på hjemmesiden hairdresseronfire.dk passer nogenlunde overens med virkeligheden. Og det er selvfølgelig lidt dyrt, men ligesom med så meget andet får man jo, hvad man betaler for. :)I øvrigt kører han tit nogle tilbud, så det er vist bare at spørge efter det…Og hvis det ikke lige var for ham, så ville jeg give Katinka fuldstændig ret! Lærer de den slags på frisørskolen?!

 7. Pingback: Om hjemmefarvning « Random Brok « Superheltemors bekendelser

 8. Jeg kan overhovedet ikke anbefale Stylist Christian Von Buchwald.
  Han har fuldstændigt ødelagt mit hår og min hovedbund efter han hensynsløst lod min hårfarve sidde i i over en time.
  Han har samtidigt forskruet kundeservice…ikke et sted jeg sætter mine ben igen.

 9. Jeg har udelukkende positive oplevelser med Stylist Von Buchwald!

  Jeg har prøvet en række forskellige frisører, for at finde frem til én som man trygt vil og kan overlade sit hår til (er vokset op i et hjem, hvor alt hvad der hed klipning og evt. farvning blev hjemmegjort).
  Hvordan finder man sig en god frisør? Well, jeg har frygtsomt – og i et langsomt tempo over en del år efterhånden – forsøgt mig med den ene frisør efter den anden; både vha. div. ‘dagens tilbud’ såsom Downtown, Sweetdeal osv., men lige såvel ved at slå tilfældigt op i telefonbogen (mere eller mindre) og finde en frisør. Og det er sg… svært at finde en ordentlig frisør! Det kan være problemer med alt fra at bestille tid (?!!), udgå at føle at blive påduttet mersalg i form af div. produkter, at blive efterladt i frisørstolen i knapt 1 time imens frisøren skal tale salg og udstilling med en sælger, at blive klippet MEGET kortere end aftalt osv. osv. osv. Sådanne oplevelser har jeg haft VIRKELIG mange gange, og har af samme grund en gang imellem eksperimenteret med gør-det-selv-farvning og -KLIPNING!

  MEN! I foråret sidste år (2012) blev jeg af en af mine nærmeste bekendskaber, som OGSÅ selv er vanskelig at tilfredsstille mht. valg af frisør, anbefalet at gå til Stylist Christian von Buchwald.
  Det viser sig, at Christian har gjort en verden til forskel med mit hår. Jeg tror, jeg startede med at be’ om en frisure, som passer min alder (efter at være færdiguddannet var det ikke superfedt at få random kommentarer om at man lignede én på 16, og om det ellers gik godt i gymnasiet…). Dermed fik han relativt frie tøjler (fordi jeg havde fået ham anbefalet til at gøre sit arbejde godt, så jeg turde godt), og i en god samtale fik vi sammen fundet ud af hvad jeg skulle ha’ lavet med både klip, farve og styling. Jeg gennemgik i løbet af velnok 1,5 time (tror jeg) en KÆMPE forvandling, og lærte hvad jeg kunne gøre med håret, hvordan jeg sku’ håndtere det osv. Det var SÅDAN en utrolig venlig, interesseret og dygtig service, jeg fik af Christian – og hold op, hvor tager jeg bare hatten af for ham for at TURDE få pålagt “gør noget – bare det blive flot, og at det passer til mig og min alder” med en helt ny kunde, og så rent faktisk formå at lave en (ny) frisure i form og farve, og som er nem at håndtere selv, og som viste sig at være perfekt til mig! Det betyder så nu, at jeg har kommet hos ham velnok engang hver 2-3 måned siden i sommers, og jeg går altid mega glad derfra og med byens flotteste hår (synes jeg jo 🙂 )

  Det skal lige siges at jeg også har fået lagt en flot makeup af Christian – så troede man lige selv, at man selv kunne finde ud af at lægge en pæn makeup, når man nu går med det til hverdag… well… det mestrer han også at klare bedre! Tsk tsk! 😉

  Jeg anbefaler HELT klart Stylist von Buchwald!

  God weekend!
  PS! (forstår ikke hvorfor man ikke siger noget, hvis man ikke er tilfreds – enten her og nu, når håret bliver ordnet, eller om ikke andet, så henvender sig senere, når man har tænkt over det, hvis det ikke lever op til forventningerne? Så er der da en mulighed for at det kan blive rettet op på??)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *