Om wordfeud

Ja, jeg fik ikke blogget i dag – det er hende hers skyld: Dines.
Jamen, hun bloggede om hvordan man kan spille scrabble live, mod andre mennesker, over sin smartphone, og hvordan hun havde mødt en scrabble-stønner, der havde skrevet sjofle ord.

I morges var superbaby på hospitalet og få testet hørelse (hendes far har et hørehandicap, der kan være arveligt), og det tog to timer, så fristelsen til at tjecke sjofel-scrabble ud blev for stor, og jeg installerede det.

Og har ikke rigtigt sluppet mobilen i dag… Kun sporadisk, for at fake interesse i mine børn, mens halvdelen af min hjerne på mulige snedige ordkombinationer imens.

Så forvent ikke flere blogindlæg nogensinde fra min hånd af, for jeg skal altså scrabble…

(Visited 53 times, 1 visits today)

11 thoughts on “Om wordfeud

  1. Åh nej, jeg VED at jeg ska' la' vær'. Det kan slet ikke lade sig gøre at spille det bare en lille smule, vel? Men jeg kunne jo blive den første, der ku' styre det – eller??

  2. kender en del med scrabble afhængighed så jeg tør ikke starte – gad vide om der er oprettet rehab-klinikker for scrabbleofre?

  3. Ja wordfeud er sjovt, men jeg er også helt pjattet med at spille scrabble. men for SADDAN min modspiller er langsom. Kunne fandme have nået at være ude og skide flere gange mens jeg venter på at sløverten skriver geniale ord som BI og BUH. Jeeeesus. Når man spiller rigtig scrabble er det dog socialt og man kan drikke drinks og flirte med tjenere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *