Om konditorier – et mandagstip

Det er ingen hemmelighed at Hulk er et målrettet barn, og da hun har bestemt sig for at blive konditor som voksen, er det også noget hun lægger planer for, og dyrker.
Her til morgen sad hun og googlede flotte kager på min mobil, og denne her vandfaldskage, inspirerede de tre store til fælles konditori-drømme.

Hulk:" mit konditori skal være et skov-konditori! Og krea-Girl kan være den der laver pynt til vinduet og maler billeder."
Frk fantastisk: "ja! Og jeg kan være den der serverer, for jeg har sådan et sødt smil! "(godt med selvtillid…)
Hulk: "superbaby kan tage imod penge – nej, hun sluger dem bare… Hun kan vaske op – hun kan godt lide vand."
Krea-Girl: "vi skal indrette det med kønne stole, med bløde puder, så folk gider sidde i lang tid. Så spiser de også mere."
Hulk:"i vinduet skal der være kager der ligner vandfald, og skov, og træer. Så kommer folk ind og køber meget. Vi skal sælge både til kongefamilier og sådan noget, men også til almindelige mennesker. Så kagerne skal koste 100 eller 20, og så skal der også være
noget til 1 krone, til børn der ikke har så mange lommepenge!"
Krea-Girl:" må der godt komme børn alene?"
Hulk:" hm… Nej. De må kun komme med voksne, for der skal ikke være så meget larm…. Og hvis de voksne skal på toilettet, så skal de tage børnene med sig, for børn kan godt blive bange hvis de er alene. De kan også finde på at skrige, hvis de er små, eller løbe rundt og vælte kagerne og DET kan man altså ikke have!" (godt at hun er så voksen selv!)
Frk fantastisk:"jeg synes du skal skrive det på din blog, mor, for så ved folk lige at de skal huske at besøge vores konditori når det åbner. Vi åbner det når vi bliver "teenæxjere", tror jeg"
(hun mener teenagere)

Tip hermed videregivet: husk at besøg det her konditori om ca 12 år!

(billede lånt her:
http://ajsmoonlightbakery.net/tiered_cakes)

(Visited 31 times, 1 visits today)

8 thoughts on “Om konditorier – et mandagstip

  1. Jeg kommer helt sikkert. Og sidder i mange timer og spiser mange kager. På mit arbejde, i min bager var der også en for leden der sad der i seks timer – hun købte kun en lille latte. Ret skægt, jeg undrede mig over hvorfor hun gad blive siddende, for det regnede ikke udenfor.

  2. Håbede et mandagstip kunne være om, hvordan man masseputter, altså putter minimum tre børn i alderen seks måneder til fire år fordelt på to værelser, når man er alene hjemme inkl. læsning, amning, putte/liggetid x3(altså den tid, hvor man forsøger at imitere død, mens man ligger ved siden af barnet i håbet om, det falder hurtigere i søvn). Jeg skal dog bruge tippet senest torsdag kl. 19.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *