Om weekend og musik – mandagstip

Ingen mandagstips fra superpigerne – måske senere på ugen, til de af jer der synes det er sjovt.
Havde en god weekend, hvor jeg var til pladereception fredag – uden børn, til ret fantastisk Halloween fest lørdag – med børn der var høje på sukker og udklædning og ikke kunne føre en samtale, og til familie-komsammen søndag – hvor børn
forsvandt i bedsteforældrefavne og kusineræs.
Så jeg har ikke ført en samtale med mine egne unger en hel weekend, udover at plage mig til et knus fra dem, eller den samtale jeg hviskehvæsede med den 5 Årige kl 05 søndag morgen:"NEJ-det-er-ikke-morgen-se-på-uret-og-sov-nu!"
Den virkede iøvrigt ikke, samtalen, så vi havde en meget lang søndag…
Og det var den lange forklaring på manglende børne-mandagstip: har ikke haft tid til at spørge dem om noget.
Men: jeg kan give mit eget mandagstip: køb denne cd!
Og jo, det er min gamle veninde, og ja det ligner reklame at jeg skriver det – men seriøst: den er voldsomt god, og jeg ville anbefale den, uanset hvem der havde lavet den.
Billie Holiday med ekstra lag af stemme og personlighed. Hørte den hele søndag morgen – så kunne de unger lære ikke at stå så tidligt op, for før 6 er der ikke disney Channel, kun jazz…..

(Visited 30 times, 1 visits today)

5 thoughts on “Om weekend og musik – mandagstip

  1. Hvis man endelig skal torturere nogen med noget, skal det da være med Kira (ikke kun fordi hun optræder på barndomsbilleder i min mors slidte fotomappe, men fordi hun synger fænomenalt, så jeg tror på dig, når du siger, at du ville anbefale den no matter what). Men mandagstippet – årh, det må du altså gerne lokke ud af en af dem!

  2. hey, kender din mor Kira Laura – og kender jeg så din mor, eller hvad?sjovt.får lokket mandagstip ud af dem snart så. De plejer at synes det er smaddersjovt at sidde og rable, mens jeg skriver det ned

  3. Kira gik i klasse med min storebror, så hjemme i familiealbummet (som ligger hos den kære moder) er der billeder fra små eksklusive børnefødselsdagsselskaber fra den lille lejlighed i Rødovre. Blandt andet et priceless foto af min storebror, der kigger forelsket på Kira, som suger rød sodavand af sådan et overgjort sugerør med spiraler på. Og det var Kiras skyld, at jeg måtte flygte ud til våbenhuset i kirken ved min brors klasses konfirmation, fordi jeg blev så bange for den kælerotte, som slap væk fra hende under højtideligheden. Rotte eller ej: jeg er fan af musikken!

  4. Haha, og du har så givet det med små bitte pelsede dyr i gnaverudgaven videre til dine børn! Er overbevist om, at rotten var sød – var ikke og er ikke min smag, men I var garanteret nogle superseje rottemødre ;-)Elsker btw din blog – keep up the good work!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *