Om naturtro bamser

Denne lille rædsel, fik min venindes datter i gave.
Vi morede os længe over den lille seddel, der praler af at :”bamsen er designet til at ligne de rigtige dyr fra naturen.”
Really? Hvor lever de tynde elefanter med de pink ører og pik-lignende ben så henne?
Ville rigtigt gerne derhen så, og se dem trippe rundt…

(Visited 97 times, 1 visits today)

5 thoughts on “Om naturtro bamser

  1. Arrggghhh tror faktisk helst jeg ville være fri, ville da blive ret meget bange, hvis jeg mødte en dynge elefanter på pikben og med pinke ører, hjælp!!!

  2. Goddag med dig *sms* (:Tænkte på om vi ikke skulle bytte link da jeg syns din blogger er så spændene smuk og altid noget at byde på (: Håber du går forbi min blog og skriver en lille sød hilsen i min GB så ville jeg være dig rigtig glad (:Knus Lise

  3. Jeg mener at vi STRAKS burde sende en forespørgsel til Zoologisk Have og spørge om de ikke kunne fremskaffe et eksemplar af det dyr, som denne bamse ligner! Så kan vi jo evt. tage på ekskursion sammen for at falde døde om af grin, når vi får dét/dén at se 😉

  4. Dem vil jeg sq også gerne se!… Typisk, det hele skal være så fint og flot og god mod naturen og økologisk og slet ikke farligt og og og … Sjov elefant er resultatet, som jeg sådan set først troede var en mus!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *