Om blog-fryns

De store modebloggere bliver inviteret med til fancy shows og får smarte gaver af firmaer. Skønhedsbloggerne får tilsendt cremer og makeup, som de kan teste og anmelde.
Hvad får rodede børnefamiliebloggere mon tilsendt, som overraskelse?
Rigtigt gættet: ketchup.
Men det er faktisk en blæret grand cru, first edition, fancypancy, deluxe ketchup i smart glasflaske, og den var pakket pænt ind, sammen med nogle tomater – så det er altså lidt blæret, og jeg følte mig lidt V.I.P da jeg tog imod den.
(Den smager nu bare af ketchup – men tog den brændte smag af gårsdagens frikadeller….)

(Visited 18 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Om blog-fryns

  1. Ha. Jeg siger nu altid pænt nej tak når jeg bliver tilbudt noget og ingen har endnu insisteret så meget at de har sendt mig gaver uopfordret. Og så er der det med at de kalder en Anette eller Maren i deres mails. Hallo. Måske man skulle sige ja tak til deres bog og så kalde den en sofa når man skulle omtale den?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *