Om morgener

Jeg startede dagen i går, med at lave en lækker kop kaffe til mig selv – og hælde jordbæryoughurt i den, i stedet for mælk….
Jeg glædede mig over, at så kunne resten af dagen da kun blive bedre end starten på den – og det blev den heldigvis.

Dagen i dag har foreløbigt budt på:
– en superbaby – i rent tøj, klar til vuggestue – der stillede sig ind under bruseren, og tændte den…
– En superbaby – i nyt, tørt tøj – der spurgte:”hhhrngh?” og med et hurtigt greb, flåede sårskorpen af mit brandsår på armen, som blødte så meget og hurtigt, at jeg lige fik sprayet hendes tøj til med blod(“sprayet” er muligvis en overdrivelse – men det blødte en del).
Tror også jeg fik udvidet hendes forråd af bandeord betragteligt.

Nu har hun så tredje sæt tøj på, har lige snottet ud over sin arm, og tværet et flot mønster ud over hele blusen. Jeg tror jeg synes det er ok med lidt snotmønster i dag, for nu skal vi altså afsted i vuggestue/børnehave/arbejde.

Nå, men hvis dagen i går blev ret god, fordi youghurtkaffe-starten fik alt til at virke skønt i sammenligning – så må i dag føles helt fantastisk, i sammenligning med store-skifte-tøj-starten.

Glæder mig allerede….

—————
Og noget andet: har lavet en superheltemor-facebookside, men ved hverken hvordan jeg linker til den herfra bloggen, eller hvad jeg rigtigt skal bruge den til. Kan i hjælpe?

(Visited 40 times, 1 visits today)

10 thoughts on “Om morgener

  1. nej hvor er der skønt at læse, at det ikke kun er mine morgener som kan være en anelse kaotiske… :o) håber at du får en dejlig dag alligevel

  2. @halkjær: tak!!@mor Lotte: ork jo, sådan er det sgu tit med børn@Line: ja, prioriterede min kaffe og to minutters blogskrivning, over at give stakkels barn rent tøj påhit trejde gang… Er en ravnemor!

  3. Det er utroligt som alle dine indlæg kan give mig en eller anden form for grineflip eller mindst et stort smil på læben!Din blog er super fantastisk 😉

  4. FEDT med FB-sider. Jeg skynder mig ind og liker! Og av av av av av, jeg fik helt kvalme over din sår-beskrivelse. Din stakkel.

  5. Det kan kun anbefales med en facebook side. På dit indlæg er der et lille ikon med facebook logoet. Hvis du logger ind på din egen facebookprofil og trykker på dette ikon kommer opslaget op på din væg.

  6. Et lille ekstra fif, der tilmed er brugervenligt for dine skønne læsere. Sæt en 'like' box direkte på din blog. Så skal man blot trykke på den for at 'like' din facebook side. Dit link er her. Ja, det ser om muligt lidt nørdet ud, men det er død smart;o) Okey, her skulle være en kamp lang kode, men det virker ikke i kommentarfeltet. Jeg sender dig lige en mail med det istedet. Se evt. eksempel på min blog. http://www.smykkefryd.dk.Kh Sanne

  7. Hej SuperheltemorJeg er ny læser – håber det er okay har luret lidt med og synes simpelthen du skriver fantastisk!Hvis jeg en dag skulle have en trist dag skal jeg da lige love for at dine skriblerier giver anledning til et smil – og det er til den seje superheltemor – sådan en håber jeg også jeg bliver – forhåbentlig om et års tid … cirka ;-D

  8. Forleden morgen da jeg skulle have deo'en på, så griber jeg fat i dåsen og begynder da bare at sprøjte det under armen … Da går det op for mig at det er en hårspray jeg står med i hånden. Ikke en deodorant. Jae. Nogen morgener burde man virkelig bare blive under dynen. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *