Om hvordan man får sin far til at gøre hvad man siger – et mandagstip

Så er der tid til mandagstip, og Hulk – der altid har kunnet sno sin far om sin lillefinger i særligt udpræget grad – fortæller her hvordan man får sin far til at gøre hvad man siger.

Hulk:” freksempel hvis man er træt eller syg, og ikke selv gider lægge tøj frem man skal tage på dagen efter, så kan man sige til sin far med en sød stemme:”vil du ikke hjælpe mig med at finde tøj, fordi du er så god til det?”
Så må han selv om han vil eller ikke vil. Min far vil gerne hjælpe mig, men ret tit gør jeg det selv.

Hvis ens far er ved at lægge mursten og fliser, så kan man sikkert få lov til at hjælpe ham, hvis man viser hvor store muskler man har. Jeg fik lov til at bære måske 150 fliser, da min far lavede et eller andet hus-agtigt, hvor bilen skal være inden i.

Jeg har prøvet at have en alene-fridag med min far.
Vi var på McDonald’s, og inde og kigge i Mette blomsterbergs butik, hvor jeg fik en syltetøjskage der smagte af kaffe. Den var megagod!
Den var ret stor, men det regnede. Det var ikke fedt, men vi gik ind i Kgs have under et stort træ, og vi havde også en paraply, så det var heldigt.
Min far gav mig en grå kjole med sløjfer og striber inde fra “hinis og moris”, fordi han kunne se jeg syntes den var pæn. Den har jeg haft på næsten hver dag, fordi jeg godt kan lide den fridag.

Hvis man trænger til sådan en fridag med sin far, så skal man spørge ham pænt, og sige at man savner ham når han er på arbejde. Nogle gange skal man måske spørge mange gange om det, fordi det er svært at få fri fra arbejdet, og nogle voksne arbejder virkeligt meget.

Min far er ret stærk, det er der mange der er far, som er.
Jeg har ikke ondt i benene meget tit, men hvis jeg har, bærer han mig lidt.

Noget der er svært ved at have en far, er at tegne dem. Jeg synes altså det er svært at tegne kort hår, eller sådan noget skalde-hår, som min far har.
Så tegner jeg bare mig selv eller nogle kager, og giver dem til ham.
Så bliver han glad.
Hvis ens far siger:”der er ikke tid til at læse bog i dag,”, så får han tid alligevel hvis han får en tegning – nogle gange ihvertfald…”

(Visited 74 times, 1 visits today)

10 thoughts on “Om hvordan man får sin far til at gøre hvad man siger – et mandagstip

  1. Det er et godt mandagstip fra en pige, der kan sno sin far om sin lillefinger. Det kunne begge vores piger, da de var små. Nu er de voksne, men kan stadig sno deres far.

  2. Hold kæft, hvor er hun sød. Det kan godt være, hun er udspekuleret, men hun elsker sin grå kjole, fordi hun fik den af sin far og fordi hun godt kunne lide den fridag. Det er sødt!

  3. og hvor er det sødt, at det at sno sin far om sin lillefinger indebærer at få lov til at flytte fliser. Det er bare så svært at regne ud hvad det allerfedeste er for børn.

  4. Åh, jeg smelter. "Jeg har ikke ondt i benene meget tit, men hvis jeg har, bærer han mig lidt."Den med "sådan noget skalde-hår" var også bare formidabel.

  5. Ejmen… man smelter jo nærmest! 🙂 Jeg får pludselig MEGA-lyst til at sende denne til min kæreste, som igennem L-A-N-G tid har været fuldt optaget af husprojekt, så snart han har fri. Vores datter på 5 år ville "ælsge" en fridag sammen med sin far – sådan bare fordi… Og nu, hvor baby melder sin ankomst om ca. 14 dage vil det da bare være MEGA-bonding mellem de to med sådan en far/datter fridag.*Suk* altså, hvor er det sødt sagt/tænkt af tøsepigen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *