Om blog-header, og indlæg nr 400

Lige om lidt har jeg skrevet 400 indlæg.
Det er jo lidt vildt – da jeg startede med at blogge, var det bare for sjov, og noget jeg regnede med kun at prøve nogle uger, til det blev kedeligt.
Jeg synes stadig det er sjovt, men er lidt flov over bloggens kedelige udseende, gad godt den var lidt mere personlig, men ved sgu ikke hvordan den ellers skal se ud…
Her udkast nr ca 221, til hvordan headeren kan se ud.
Det er ældstebarnet der har tegnet udkast, jeg tegnede bare efter og tilføjede superheltemasker og lidt vildere hår til hende.
Men synes ikke den duer, så må nok ud i udkast nr 222 også.

Indlæg nr 400 – det må I godt bestemme hvad skal handle om! Wow – hvilken ære, ikke?
Skyd løs, hvad vil I vide?

(Visited 37 times, 1 visits today)

8 thoughts on “Om blog-header, og indlæg nr 400

  1. den hjemmetegnede header er bare rigtig fed. jeg elsker at designe min blog og ændre den tit (sikkert for tit) og wow 400 indlæg. Fantastisk:) Måske et af disse ord kan inspirer dig til dit indlæg nr 400?? Køleskabstog eller skummobilen.Du skriver bare godt og jeg glæder mig altid til at læse dine indlæg:)

  2. Jeg gad godt at høre om, hvad du ville sige til en (som mig), der gerne vil have børn (i flertal), men som er pisse skræmt over at blive seriøst voksen og egentlig er i tvivl om, om jeg nogensinde bliver klar.Jeg mener, hvad ville du have sagt til dig selv, hvis du vidste hvad du ved nu? Og hvad ville du ønske du havde vidst?.. Jeg er helt med på, at det er the shit, når man endelig har dem. But still. Fandme også skræmmende. Man gider jo ikke være dårlig eller ødelægge dem. Eller sig selv.

  3. Du kunne skrive om, hvad du tror pigerne ender med at blive, når de bliver store og hvorfor – det kunne med sikkerhed være sjovt at læse om, og sjovt for hele familien at læse senere i livet 🙂

  4. Enig med Cecilie K.Hvad ville du sige til en der gerne vil have barn/børn, men som synes det er massivt ansvar. Hvornår ved man at det er nu?

  5. OK, jeg er altså i en helt anden blodgade, men jeg har en observation, som jeg rigtig gerne vil høre dine overvejelser om… og nu bliver det lidt lummert! Jeg nærstuderede naturligvis billederne fra nøgenløbet på Roskilde og bemærkede, at alle mændende løb med to utildækkede hoveder… Er der mon en forklaring på dette ift. evulotion/magekabring/poptensforlængelse… Jeg er sikker på, at du, som jeg, kan bruge lang tid på at tænke over denne opdagelse… eller??? Manden min har sagt: "Du er latterlig og spørger bare ikke Superheltemor om det", men det gjorde jeg altså alligevel!! Stort tillykke med de 400 skønne indlæg!

  6. jeg har elsket din blog fra starten og synes den er super (!) den header din ældste datter har lavet 🙂 jeg vil gerne høre noget om hvordan man slipper for at blive hysterisk skrige mor når alle ens børn hiver i en og vil noget forskelligt (et problem jeg arbejder på at blive kvit nemlig) – men måske det nærmere er et mandagstip 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *